Κλέλια Ρένεση βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Κλέλιας Ρένεση.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια Κλέλια Ρένεση γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου στη Ζάκυνθο και ζει στο Παγκράτι. Αρχικός της στόχος ήταν να γίνει γιατρός, ωστόσο, όπως έχει δηλώσει, της αρέσει να θέτει νέους στόχους. Κάπως έτσι άλλαξε τα πλάνα της και έγινε ηθοποιός.

Ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία, όπου έζησε ενάμιση χρόνο. Εκεί ξεκίνησε να σπουδάζει Ιατρική. Κάποια στιγμή αποφάσισε να τα παρατήσει...

Έτσι, επέστρεψε στην Ελλάδα και μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και gράφτηκε στη σχολή Βεάκη, την οποία ολοκλήρωσε.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε το 2005, όταν πρωταγωνίστησε στο ρόλο της νεαρής Πολωνής, στην κοινωνική σειρά του Alpha "Σαν όνειρο". Τη σεζόν του 2009-2010 έγινε ακόμα πιο γνωστή μέσα από το ρόλο της Ρίτας στη κωμική σειρά του Μega "Μίλα μου βρώμικα". Τη σεζόν 2011-2012 την απολαύσαμε στο ρόλο της Ζίνας, στο πλευρό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Mega "Με Λένε Βαγγέλη". Επόμενος ρόλος της Κλέλιας ήταν αυτός της Μαργαρίτας, στην επίσης κωμική σειρά του Mega, "Με Τα Παντελόνια Κάτω (2013-2014)". Το 2014, μας συστήθηκε ως Κάρμεν Σταυρίδη, στην κωμική σειρά του Mega "Μοντέρνα Οικογένεια".

Στον κινηματογράφο την είδαμε στην κωμωδία "Ζητείται Ψεύτης (2010)", σε σκηνοθεσία Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Η Κλέλια, στο παρελθόν είχε σχέση με τον Αντώνη Κανάκη.

[periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης