Κέιτ Μπόσγουορθ (Kate Bosworth) βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της αμερικανίδας ηθοποιού Κέιτ Μπόσγουορθ (Kate Bosworth).

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Κέιτ Μπόσγουορθ (Kate Bosworth) (πλήρης όνομα: Catherine Ann Bosworth) γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1983 στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, και είναι ηθοποιός, σχεδιάστρια κοσμημάτων και μοντέλο. Είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της ως Anne Marie Chadwick στο "Blue Crush (2002)", ως Sandra Dee στο "Beyond the Sea (2004)", ως Lois Lane στο "Superman Returns (2006)", και ως Anna "Still Alice (2014)".

Ο πρώτος ρόλος της Bosworth στο κινηματογράφο ήταν το 1998, όταν δέχτηκε ανοικτή πρόσκληση από την Νέα Υόρκη για την στήριξη μέρος του ρόλου της Judith στην ταινία "The Horse Whisperer". Οι παραγωγοί της ταινίας χρειάζονταν κάποια που ήταν ήδη μία έμπειρη αναβάτης αλόγων. Η ταινία έλαβε θετικά σχόλια από τους κριτικούς κινηματογράφου. Το 2000, πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά δράματος "Young Americans", στην οποία έπαιξε ως Bella Banks. Η σειρά, εντούτοις, ακυρώθηκε. Την ίδια χρονιά, είχε ένα μικρό ρόλο στην ταινία "Remember the Titans" ως Emma Hoyt.

Το 2001, η Bosworth μετακόμισε στο Λος Άντζελες με την ελπίδα απόκτησης ευκολότερης πρόσβασης σε ακροάσεις καλύτερων ταινιών.

Η Bosworth από μικρή ενδιαφερότανε για μια επαγγελματική σταδιοδρομία ως ένας Joker (δρομέας αλόγων). Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών, ήταν ήδη μία πρωταθλήτρια.

Bosworth, γεννήθηκε με ετεροχρωμία ματιών· έχει ένα φουντουκί δεξί μάτι και ένα μπλε αριστερό μάτι.

[periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης