Κέιτ Γουόλς (Kate Walsh) βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα:

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Κέιτ Γουόλς (Kate Walsh) (πλήρης όνομα: Kathleen Erin Walsh) γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1967 στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, και είναι ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Είναι γνωστή για το ρόλο της ως Dr. Addison Montgomery στις δραματικές σειρές του καναλιού ABC "Grey's Anatomy (2005-2012)" και "Private Practice (2007-2013)". Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε ως Rebecca Wright για μίνι κωμική σειρά του NBC "Bad Judge (2014-2015)".

Πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ, η Γουόλς εργάστηκε στο Burger King και στο Dairy Queen. Ξεκίνησε ως μοντέλο στην Ιαπωνία τη δεκαετία του 1980, όπου και δίδαξε αγγλικά. Αργότερα μετακόμισε στο Σικάγο και συνεργάστηκε με το Θεατρικό Εργαστήρι Piven. Επίσης, παρουσίαζε στο National Public Radio το παιχνίδι Born Guilty. Η Walsh αργότερα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και εντάχθηκε στο κωμικό θίασο "Burn Manhattan" στις 27 Ιουνίου 1987.

Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1996, στην δραματική ταινία εγκλήματος "Normal Life" ως Cindy Anderson, η αδελφή του ένας ληστής, που παίζεται από τον Λουκ Πέρι. [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης