Κατρίνα Μπάουντεν (Katrina Bowden) βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της αμερικανίδας ηθοποιού Κατρίνα Μπάουντεν (Katrina Bowden).

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Κατρίνα Μπάουντεν (Katrina Bowden) γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου του 1988 στο Νιου Τζέρσεϊ, και είναι ηθοποιός. Είναι γνωστή για τον ρόλο της ως Cerie στη σειρά του NBC "30 Rock (2006–2013)".

Το 2006, η Bowden έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, όταν εμφανίστηκε σε δύο επειδόσια της σαπουνόπερας του ABC "One Life to Live" ως Britney Jennings. Επίσης, την ίδια χρονιά έκανε και μία guest εμφάνιση στο επεισόδιο "Gone", της αστυνομικής σειράς "Law & Order: Special Victims Unit" ως Danna Simpson. Ο σημαντικός ρόλος της Bowden ήταν ο επαναλαμβανόμενος ρόλος της ως η σέξι αλλά ανίκανη βοηθός Cerie, στην κωμική σειρά "30 Rock (2006–2013)", η οποία έκανε πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου 2006 στο NBC.

Το 2008, η Bowden έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στην πρόστυχη κωμωδία "Sex Drive", που βγήκε στις αίθουσες στις 17 Οκτωβρίου 2008. Το επόμενο έτος, η Bowden πρωταγωνίστησε σε δύο χαμηλού προϋπολογισμού ταινίες, οι οποίες κυκλοφόρησαν κατ' ευθείαν σε DVD "The Shortcut" και "Ratko: The Dictator's Son". Το 2010, η Bowden πρωταγωνίστησε στην ευρέως αναγνωρισμένη ταινία τρόμου-κωμωδίας Tucker & Dale vs Evil ως Allison. Η ταινία κυκλοφόρησε σε περιορισμένη έκδοση και απέφερε συνολικά έσοδα πάνω από $4.749.516, και έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance.

Η Bowden έχει εμφανιστεί στα μουσικά βίντεο κλιπ "Dance, Dance" του αμερικάνικου ροκ συγκροτήματος Fall Out Boy, καθώς και στο "After Hours", της μπάντας από το Μπρούκλιν We Are Scientists.

Στις 28 Ιανουαρίου του 2012, η Bowden αρραβωνιάστηκε μετά από δύο χρόνια σχέσης, με το φίλο της μουσικό Ben Jorgensen, της μουσικής μπάντας Armor for Sleep. Παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου του 2013 στο Βοτανικό Κήπο του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη.

[periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης