Κάντις Ακόλα (Candice Accola) βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα:

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Κάντις Ακόλα (Candice Accola) (πλήρης όνομα: Candice Rene Accola) γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 1987 στο Χιούστον, Τέξας, και είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια. Είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Κάρολαϊν Φορμπς (Caroline Forbes) στην τηλεοπτική σειρά "The Vampire Diaries (2009-)".

Η Ακόλα εμφανίστηκε ως guest σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές όπως τις "How I Met Your Mother", "Supernatural" και "Drop Dead Diva". Τον Ιούλιο του 2008, πρωταγωνίστησε στην ανεξάρτητη ταινία τρόμου "Deadgirl" η οποία επικεντρώνεται σε δυο έφηβα αγόρια τα οποία ανακαλύπτουν μια αθάνατη γυναίκα εγκατελειμένη σε ένα άσυλο. Την ίδια χρονιά, η Ακόλα είχε ένα μικρό ρόλο στην ταινία "Χάνα Μοντάνα: Η ταινία".

Το 2009, η Ακόλα πήρε το ρόλο της έφηβης Κάρολαϊν Φορμπς στην τηλεοπτική σειρά του CW, "The Vampire Diaries". Η σειρά έγινε αμέσως επιτυχία σημειώνοντας στην πρεμιέρα της 4.91 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τον Ιούνιο του 2012, η Ακόλα προστέθηκε στη σειρά "Dramedy" του You Tube, Dating Rules From My Future Self ως Χλόη Κούνινγκχαμ, μια 26χρονη κοπέλα που δεν πιστεύει στην αγάπη. Η σειρά επικεντρώνεται σε ένα κορίτσι που παίρνει ρομαντικές συμβουλές από τον μέλλοντα κατά δέκα χρόνια ευατό της μέσω γραπτών μηνυμάτων. Ο πρώτος κύκλος της σειράς έκανε 14 εκατομμύρια θεάσεις.

Τον Δεκέμβριο του 2006, η Ακόλα κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο, It's Always the Innocent Ones στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ακόλα συνέγραψε τα δεκατρία από τα δεκατέσσαρα κομμάτια του δίσκου ενώ το δέκατο τέταρτο ήταν διασκευή της επιτυχίας Voices Carry των 'Til Tuesday. Ο δίσκος δε σημείωσε επιτυχία και το 2008 επανακυκλοφόρησε στην Ιαπωνία σημειώνοντας καλύτερη πορεία.

Η Ακόλα συμμετείχε στην περιοδεία Best of Both Worlds Tour της Μάιλι Σάιρους ως background τραγουδίστρια και εμφανίστηκε επίσης στην συναυλία Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert το 2008, μια 3D συναυλία-ταινία.

Τον Φεβρουάριο του 2011, η Ακόλα ερμήνευσε μια διασκευή του Eternal Flame των The Bangles στη σειρά The Vampire Diaries.Προσθήκη νέας απάντησης