Ιωσήφ Μαρινάκης βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα του έλληνα ηθοποιού Ιωσήφ Μαρινάκη.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1969 στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου έμεινε μέχρι και τα 18 του χρόνια.

Έχει αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα στην Αθήνα, ενώ έχει παρακολουθήσει και μαθήματα φωνητικής με καθηγητή τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Έχει πρωταγωνιστήσει σε θεατρικές παραστάσεις όπως "Ένας ήρωας με παντόφλες", "Νεφέλες", "Ένα καπέλο γεμάτο βροχή".

Έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσα από τους ρόλους τους σε τηλεοπτικές σειρές, όπως: "Της αγάπης μαχαιριά (2006)" ως Γιωργής Σταματάκης, "Ο Λάκης ο Γλυκούλης (2008)" ως ο Νίκος, ο αδελφός του Λάκη, "Ο Γητευτής (2007)", και "Ρουά Ματ (2014)" ως Μιχαήλ Λάμπρου. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, όπως οι "I love Καρδίτσα (2010)" και "Στο Ξέσπασμα Του Φεγγαριού (2010)" στο ρόλο του Κωνσταντίνου, πατέρα της Αλεξάνδρας.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Νηστικοί Πράκτορες» στο Star. [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης