Ιωάννα Κανελλοπούλου Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Ιωάννας Κανελλοπούλου.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Ιωάννα Κανελλοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ηθοποιός. Σπούδασε υποκριτική στο Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν (1998-2001), στο art theatre drama school στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ξεκίνησε την καριέρα της στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1 ως ένα από τα κορίτσια του. Έπειτα με προτροπή του Βαγγέλη Περρή, η Ιωάννα έγινε η γλυκιά ταχυδρόμος του "Πάμε πακέτο" με την Βίκυ Χατζηβασιλείου. Αργότερα και για ένα χρόνο δοκιμάστηκε στην παρουσίαση με τη μουσική εκπομπή του Mega, "Mega Star (2007-2008)", κάθε Σάββατο μεσημέρι. Επίσης, έχει παρουσιάζει το εβδομαδιαίο μαγκαζίνο για την υγεία και τη διατροφή, "Θέμα διατροφής", στο ΣΚΑΪ. Ως ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της το 2007, στη κωμική σειρά του Mega "1 μήνας και κάτι", σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου. Το 2016, συμμετέχει στη δραματική σειρά του Alpha "Η λέξη που δεν λες", σε σκηνοθεσία Θοδωρή. Παπαδουλάκη.

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Νύφες».

Στο θέατροέχει λάβει μέρος στις παραστάσεις: «Κυρία Λώρα» σε διασκευή-σκηνοθεσία Αγγελικής Καρυστινού, «Τρωάδες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, «Ηλέκτρα αυτουργός» σε σύλληψη/σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου, «7 Εβραιόπουλα, ένα έργο για τη Γάζα» της Caril Churchill σε σκηνοθεσία Θανάση Χαλκιά, «Βάκχες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Renate Jet, «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Peter Stein, «Οιδίπους 2+2»(διασκευή) του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Δ. Βέργαδου, «Περάσματα» του Γ. Ρούσσου σε σκηνοθεσία M. Seibel, «Η Σαμάνθα και ο Μαξ στο βυθό της ασφάλτου» του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γράμψα, «Η ζωή είναι ωραία...», μονόπρακτα του Άντον Τσέχωφ σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαηλίδη, «Μεγάλο και μικρό» του Botho Strauss σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γράμψα, «Βάκχες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Peter Hall. Και στις παιδικές παραστάσεις « Ο Τζακ και η φασολιά» και «Ο αυτοκράτορας και το αηδόνι» σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαηλίδη.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Νίκο Χατζηαγγελή και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

periergos.gr

Καμία σχέση...δεν έχει με το Θέμο , τη Χατζηβασιλείου κλπ. Άλλη Ιωάννα Κανελλοπούλου είναι αυτή. Και η φωτογραφία επίσης λάθος...

Προσθήκη νέας απάντησης