Ιάσωνας Μανδήλας βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα:

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Ο Ιάσονας Μανδηλάς γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1992 στην Αθήνα, και είναι ηθοποιός. Έκανε το ντεμπούτο ως ηθοποιός στο σήριαλ του ΑΝΤ1 «Οι Συμμαθητές» μέσα από τον ρόλο του Κυριάκου, του γόη λυκειόπαιδου.

Πήγε σχολείο στην Αγία Παρασκευή και στο Ευρωπαϊκό σχολείο του Λουξεμβούργου, και τα σχολικά του χρόνια πέρασαν κάνοντας πρωταθλητισμό και πιάνο. Ασχολήθηκε με ενόργανη, καταδύσεις, σκι και πολλά άλλα, μα κυρίως με το στίβο. Έγινε μέλος της εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου το 2006 και πρωταθλητής Ελλάδος το 2007 στα 100μ. με Εμπόδια.

Το 2008 ξεκίνησε χορό ενώ το 2009 τραγούδι και υποκριτική. Το όνειρο του άρχισε να παίρνει μορφή όταν κέρδισε υποτροφία στο πρόγραμμά του Jacob's pillow στην Μασαχουσέτη της Αμερικής. Από ΄κει και έπειτα αφοσιώθηκε στο να γίνει επαγγελματίας musical performer και το 2010 κέρδισε την 3χρονη υποτροφία στο Bird College του Λονδίνου όπου και πήγε για να σπουδάσει. Συνεργάστηκε με μεγάλους χορογράφους και τραγουδιστές, όπως ο Robbie Williams. Την αφορμή για να γυρίσει και πάλι στην Ελλάδα, του την έδωσε ο ρόλος του Μαγκάλντι που πήρε για το μιούζικαλ "Εβίτα". Ακολούθησαν και άλλες δουλειές με την Demy και την Ήβη Αδάμου και σαν χορευτής και σαν χορογράφος σε βιντεοκλίπ. Αν και τελικά η "Εβίτα" αναβλήθηκε, δούλεψε στους Δαίμονες με την Άννα Βίσση και τώρα συμμετέχει στο Sugar, ένα μιούζικαλ βασισμένο στην ταινία "Μερικοί το προτιμούν καυτό" σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Θα μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει και τα μαθήματα Jazz/Commercial/Σύγχρονο που παραδίδει στη σχολή "We Got Moves Dance Center" στη Δάφνη. [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης