Η υπέρυθρη θέρμανση έχει και κάποιες βλαβερές συνέπειες;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η υπέρυθρη θερμότητα, είναι υπερευεργετικη και σε καμιά περίπτωση βλαβερή!!!

Μην μπερδεύεστε με την υπεριώδη ακτινοβολία !!!!

Μην μπερδευόμαστε με την υπεριώδη ακτινοβολία, που εκπέμπεται σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος. Η υπέρυθρη εκπομπή θερμότητας, όχι μόνο δεν είναι βλαβερή, αλλά είναι ακτινοβολία απολύτως ευεργετική για όλα τα συστήματα του οργανισμού. Άλλωστε, η πρώτη δουλειά που κάνει, είναι να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Είναι ήδη γνωστή, εδώ και παρά πολλά χρόνια για τα θεραπευτικά της αποτελέσματα, σε φυσιοθεραπευτές, σε αθλίατρους, σε πνευμονολόγους. .Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι είναι ο τρόπος θέρμανσης, που επέλεξε η φύση να θερμάνει όλο το σύμπαν. Η φύση ποτέ δεν θα επέλεγε βλαβερό τρόπο. Βλαβερά, είναι όλα τα υπόλοιπα συμβατικά συστήματα που αποδίδουν θέρμανση, θερμαίνοντας αέρα με τα γνωστά επακόλουθα μεταφοράς, μικρόβιων , ιών, μικροοργανισμών και σκόνης. Όλα αυτά τα εισπνέουμε. Ειδικά αυτοί, που υποφέρουν από άσθμα και αναπνευστικά προβλήματα, χρειάζονται απαραίτητα το σύστημα μας.

Όμως υπάρχουν και κάποια συστήματα θέρμανσης με ακτινοβολία αρκετά ύποπτα.

Είναι αυτά που αποδίδουν ακτινοβολία, που έχει χρώμα και φως.

Το διακριτικό της υπέρυθρης ακτινοβολίας (εκπομπής), είναι ότι είναι αόρατη στο μάτι.

Ο, τι μας θερμαίνει λοιπόν και δεν το βλέπουμε, αλλά αισθανόμαστε την γλυκιά του εκπομπή, είναι υπέρυθρη θέρμανση και μάλιστα ευεργετική για την υγεία. Είναι η ίδια γλυκιά ζέστη, που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα, ιδιαίτερα η παλάμη του χεριού μας όταν την φέρουμε πολύ κοντά σε άλλο σημείο του δέρματος μας.Προσθήκη νέας απάντησης