Γιατί χώρισε η Αγγελική Ηλιάδη;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

"Άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για πρώτη φορά για τον πρόσφατο χωρισμό της, με τον Κώστα Μηλιωτάκη.

Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη
που μέσα από την τελευταία της συνέντευξη, τόνισε πως ο έρωτας δεν είναι ποτέ βαρετός και κουραστικός.

"Με τον Κώστα προσπαθήσαμε για τη σχέση μας όσο έπρεπε. Το εξαντλήσαμε! Με απόλυτη ειλικρίνεια και το χέρι στην καρδιά θα σας πω ότι την κατάλληλη στιγμή πήραμε τη σωστή απόφαση. Να μην προχωρήσουμε δηλαδή στο γάμο. Θα ήταν ακόμα πιο επώδυνο να παντρευόμασταν και μετά από ένα χρόνο να χωρίζαμε" τόνισε στο περιοδικό "Hello".

Σε ερώτημα για το τι άλλαξε και αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους απαντά: "Ιδανικά ζευγάρια δεν υπάρχουν. Όλα τα ζευγάρια έχουν τα θέματά τους και τα προβλήματά τους. Από εκεί και πέρα τον σημαντικότερο ρόλο παίζει πόσο έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις και να παλέψεις για τη σχέση σου".

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν πολύ συχνά χωρισμένους απαντά: "Η αλήθεια είναι ότι άκουσα και διάβασα πάρα πολλά τον τελευταίο χρόνο που δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Ήμασταν πολύ καλά όταν βγήκαν οι φήμες για χωρισμό. Ήμουν όμως πολύ ερωτευμένη και ενθουσιασμένη και δεν με ένοιαζε καθόλου τι έλεγαν. Κατόπιν όμως δεν σας κρύβω ότι σκέφτηκα αρκετές φορές ότι όλο αυτό το συνονθύλευμα αρνητικών δημοσιευμάτων ίσως να έφερε και λίγο γρουσουζιά".

Όσο για το αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο δηλώνει: "Αυτά που ακούστηκαν για το τρίτο πρόσωπο ήταν κάτι που ενόχλησε πολύ τον Κώστα. Νιώθω ότι όλα αυτά ήταν όσα τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να βγει και να μιλήσει για το χωρισμό μας. Δεν αισθανόταν καλά να αφήσει τέτοιες εντυπώσεις. Έτσι κι αλλιώς ο Κώστας δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Εγώ από την πλευρά μου δεν στάθηκα καθόλου σ' αυτό. Κανένας δημοσιογράφος δεν ξέρει για ποιο λόγο φτάνει ένα ζευγάρι στο χωρισμό και αυτό δε θα πρέπει να αφορά κανέναν. Τον τελευταίο καιρό έχω διαβάσει τόσα πολλά άσχημα πράγματα, για κάποια από τα οποία έχω ήδη ξεκινήσει διαδικασίες να κινηθώ νομικά".

Ολοκληρώνοντας η Αγγελική Ηλιάδη τόνισε: "Νομίζω ότι όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει! Όταν βλέπεις μπροστά σου το τέλος δεν υπάρχει κάτι άλλο μετά. Μπορεί δύο άνθρωποι να λατρεύουν ο ένας τον άλλο, αλλά για κάποιους λόγους να μην μπορούν να είναι μαζί. Δυστυχώς υπάρχει και αυτό στη ζωή μας".

inews.gr/254/angeliki-iliadi--gia-proti-fora-exigei-giati-chorise-me-ton-kosta-miliotaki.htmΠροσθήκη νέας απάντησης