Γιατί πρέπει να πίνω τόσο πολύ νερό;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι. Ένας γενικός κανόνας για καλή υγεία είναι να πίνουμε 2.23 λίτρα υγρών την ημέρα, είτε προσπαθούμε να χάσουμε βάρος είτε όχι. Αυτή είναι η ελάχιστη ποσότητα που απαιτείται για την διατήρηση καλής Υγείας όταν χρησιμοποιούμε την Cambridge Weight Plan ως αποκλειστική διατροφική πηγή ('Sole Source'). Αυτό οφείλεται, μεταξύ άλλων, στα εξής:

Μια δίαιτα με ελάχιστες θερμίδες (VLCD) όπως η Cambridge προκαλεί την φυσική απώλεια υγρών τα οποία πρέπει να αναπληρώνονται.
Οι τροφές αποτελούνται κυρίως από νερό, όπως και το σώμα μας. Στο πρόγραμμα 'Sole Source' είναι απαραίτητο να συμπληρώνουμε τα υγρά που διαφορετικά θα παίρναμε μέσω του φαγητού. Είναι σημαντικό να διατηρούμε τα επίπεδα υγρών του σώματος για να αποφύγουμε τα δυσάρεστα συμπτώματα της αφυδάτωσης - πονοκέφαλο, ζαλάδα, κούραση, ευερεθιστότητα και δυσκοιλιότητα.

Η Cambridge Weight Plan προσφέρει ισορροπημένη διατροφή σε πολύ συμπυκνωμένη μορφή. Είναι συνεπώς ιδανικό να πίνουμε 250 ml νερό πριν από κάθε διαιτητικό προϊόν για να αραιώνεται η συγκέντρωση μετάλλων και για την αποφυγή πιθανού αισθήματος ναυτίας.

Τα επιπλέον υγρά βοηθούν τον οργανισμό να αποβάλει τα άχρηστα κατάλοιπα από την διάσπαση του λίπους που προκαλεί η απώλεια βάρους.Προσθήκη νέας απάντησης