Γιατί ανοίγουν τα σχολεία μετά τα Χριστούγεννα, καλά δεν καθόμαστε;


Απαντήσεις

Γιατί ρε κουκουρούκου πρέπει να μάθεις να έχεις πρόγραμμα στη ζωή σου. Πρέπει να μάθεις να νικάς το εγώ σου. Πρέπει να μάθεις γραμμάτα (εδώ που τα λέμε σιγά μη μάθεις). Πρέπει να μάθεις να είσαι κοινωνικός και με αυτούς που δεν σου αρέσουν, όπως και ο δάσκαλος σου. Πρέπει, πρέπει, πρέπει....

Όλα αυτά όμως πρέπει να στα πει ο πατέρας σου πρώτα. Εσύ για να μην τα ξέρεις αυτό σημαίνει πως ο πατέρας είναι μεγαλύτερος κουκουρούκου από εσένα. Γι' αυτό μην τεμπελιάζεις και κοίταξε να γίνεις καλύτερος - άνθρωπος - από αυτόν.

Αϊντε κουνήσου... σαχλαμάρα...

Και εσύ που ξέρεις αν είναι στούρνος ή ξεφτέρι στα μαθήματά; Μπορώ κάλλιστα να σου πω, πως υπάρχουν παιδιά, όπως εγώ (και δεν είμαι κανένα ψώνιο) που δεν έχουν καμία όρεξη να ανοίξουν τα σχολεία- σκέψου, ό τι υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο εκπαιδευτικο σύστημα και δε μας κινεί το ενδιαφέρον- και όμως είμαι άριστη μαθήτρια, με άριστη συμπεριφορά.Μην κρίνεις τόσο αυστηρά και μην τον χαρακτηρίζεις xωρίς να τον ξέρεις. Η αυστηρή και λάθος κριτική σου δείχνει τη δικιά σου αισχρή παιδεία... Καλός πολίτης και ανθρωπος!  Υ.Γ  ρε φίλε ένα αστείο έκανε το παλικάρι.Τι μαλακίες λέτε και οι δυο σας! Get a life....Αν το καλοσκεφτείς, ένας μαθητής που δεν θέλει να μάθει γράμματα δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί και στο σχολείο να πάει πάλι θα κάθετε. Στο σχολείο τουλάχιστον θα πει καμιά μαλ***α με κανένα φίλο του, θα γνωρίσει κανενα γκομενάκι, ua ξεφύγει από τη κλεισούρα του σπιτιού, θα κάνουνε κανένα κατσάκι για καφέ.... ωραία πράγματα!

Προσθήκη νέας απάντησης