Ευτυχία Φράγκου βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα:

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Ευτυχία Φράγκου γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1983 στην Θεσσαλονίκη και είναι δημοσιογράφος και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Αποφοίτησε από το American Musical and Dramatic Academy στη Νέα Υόρκη, ενώ ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών.

Στη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων εργάστηκε σε γυναικεία περιοδικά, είχε δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3, ενώ ανακάλυψε την αγάπη της για την υποκριτική όταν συμμετείχε σε διαφημιστικά σποτάκια για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και σε video clip του Κώστα Καπετανίδη βγάζοντας τα πρώτα διόλου ευκαταφρόνητα χαρτζιλίκια. 

Το 2009 παρουσιάζει την εκπομπή «Balkan Express» στην ΕΡΤ3, ταξιδεύοντας στα ήθη και τα έθιμα των Βαλκανικών χωρών. Η τηλεοπτική της εμφάνιση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις παρότι η ίδια, ως φοιτήτρια τότε στο ΑΠΘ στο μεταπτυχιακό τμήμα του Θεάτρου και Καλών Τεχνών δυσκολευόταν να βρει ελεύθερο χρόνο για να συνδυάσει σπουδές και γυρίσματα. 

Ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό της και φλερτάροντας με την ηθοποιία, η επιτυχία του «Balkan Express» της άνοιξε την πόρτα και στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ, όπου πήρε μεταγραφή για μια κοινωνική εκπομπή που απευθυνόταν κυρίως στο νεανικό κοινό. Έτσι, επιστρέφει στην Αθήνα και αναλαμβάνει το 2010 την εκπομπή «Εικόνα σου είμαι» διατηρώντας συμβόλαιο ενός χρόνου.  

Το 2014 θα συνεργαστεί με τον Αlpha, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Επιστροφή στο χωριό». Το πρόγραμμα αποτελεί τη συνέχεια της «Κυριακής στο χωριό», που προβαλλόταν από την ΕΤ3 επί εννέα χρόνια, με παρουσιάστρια τη Μάρνη Χατζηεμμανουήλ. [periergos.gr]

 Προσθήκη νέας απάντησης