Έμιλι Ρατακόφσκι (Emily Ratajkowski) βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της αγγλίδας ηθοποιού Έμιλι Ρατακόφσκι (Emily Ratajkowski).

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Έμιλι Ρατακόφσκι (Emily Ratajkowski) (πλήρης όνομα: Emily O'Hara Ratajkowski) γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1991 στο Λονδίνο, και είναι ηθοποιός και μοντέλο. Είναι η κόρη της Kathleen (Balgley), και του John David Ratajkowski. Ο πατέρας της είναι πολωνικής και ιρλανδικής καταγωγής, και η μητέρα της είναι πολωνικής-εβραϊκής καταγωγής από τη μία πλευρά, και της Ιρλανδικής-γερμανικής καταγωγής, από την άλλη. Η Emily ταξίδεψε πολύ και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής της ηλικίας στην Ιρλανδία και τη Μαγιόρκα.

Ξεκίνησε ως μοντέλο σε ηλικία 14 ετών και υπέγραψε συμβόλαιο με την "Ford Models". Συνέχισε να πηγαίνει στο σχολείο, αλλά, μετά από ένα χρόνο στο UCLA, με ειδίκευση στην Σχολή Καλών Τεχνών, αποφάσισε να επικεντρωθεί στο να γίνει μοντέλο. Ανήλθε στο προσκήνιο μετά την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Blurred Lines" του Robin Thicke, που ήταν νούμερο ένα τραγούδι για το έτος 2013 σε πολλές χώρες, και είναι το μακροβιότερο νούμερο ένα τραγούδι της δεκαετίας μέχρι σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, του Billboard Hot 100.

Η καριέρα της ξεκίνησε παίζοντας ρόλους δράσης, πριν της δοθεί ο επαναλαμβανόμενος ρόλος ως Tasha στην νεανική σειρά του καναλιού Nickelodeon "iCarly (2009-2010)", που την έκανε ιδιαίτερα γνωστή ως ηθοποιό. Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της ήταν το 2014, όταν απεικόνησε την ερωμένη του χαρακτήρα του Ben Affleck, Andie Fitzgerald, στην ταινία "Gone Girl". Ο πρώτος ηγετικός ρόλος της είναι ως Sophie, στην επερχόμενη ταινία "We Are Your Friends (2015)" με τον Zac Efron. [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης