Έλλη Τρίγγου Βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της ελληνίδας ηθοποιού Έλλη Τρίγγου.

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Έλλη Τρίγγου γεννήθηκε στην Πάτρα, όπου έμεινε εκεί μέχρι δύο χρονών. Μετά χώρισαν οι γονείς της και φύγανε με τη μητέρα της και πήγανε να ζήσουνε στην Αθήνα. Μεγάλωσε στον εξωτικό Βύρωνα. Σχολείο, παρέες, αγάπες, σκανταλιές, όλα εκεί. Στην εφηβεία έκανε ένα διάλειμμα, πήγε για δύο χρόνια στην Πάτρα, να πάρει και μια γεύση από μπαμπά, και μετά πάλι πίσω. Θυμάται τα καλοκαίρια που κάνανε διακοπές στο σπίτι της γιαγιάς Ελένης στο Καμάρι Κορινθίας. Επιστρέφανε το μεσημέρι από τη θάλασσα και η γιαγιά είχε γεμίσει πολλά μεγάλα πλαστικά μπουκάλια με νερό που τα άφηνε στον ήλιο για να γίνουν καυτά και μπουγελωνόντουσαν με αυτά πριν από το μεσημεριανό. Γινόταν χαμός, μεγάλο γλέντι με τα μπουκάλια στην αυλή. Το είχε οργανώσει έτσι, γιατί δεν μπορούσε να βάλει δεκαπέντε εγγόνια στο μπάνιο για να τα πλύνει.

Ο πατέρας της ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο πολλά χρόνια στην Πάτρα, κάνει παραστάσεις και περιοδείες και η Έλλη ήταν πάντα ο πρώτος θεατής. Δεν ήταν άμεσα κοντά της το θέατρο, αλλά υπήρχε πάντα κάπου σαν γοητευτικός μύθος, όπως ο μπαμπάς της. Για πολλά χρόνια δεν φανταζόταν τον εαυτό της μέσα σε αυτό, ήρθε πολύ αργότερα.

Πρώτα ανακάλυψε το τσίρκο και έπειτα το θέατρο. Αφού επέστρεψε από ένα ταξίδι αποφάσισε να γίνω ηθοποιός. Όλες οι σημαντικές αποφάσεις της συνδέονται με κάποιο ταξίδι. Γύρισε, λοιπόν, από την Ισπανία και άρχισε να προετοιμάζεται για τις εξετάσεις του Εθνικού.

Περισσότερα: www.lifo.grΠροσθήκη νέας απάντησης