Έλα Πουρνέλ (Ella Purnell) βιογραφία


Βιογραφικό σημείωμα της αγγλίδας ηθοποιού Έλα Πουρνέλ (Ella Purnell).

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Η Έλα Πουρνέλ (Ella Purnell) γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1997 στο Λονδίνο, και είναι ηθοποιός και μοντέλο μόδας. Είναι γνωστή για τους ρόλους της ως Ruth, στην δυστοπική επιστημονικής φαντασίας δραματική ταινία "Never Let Me Go (2010)", που βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα που κυκλοφόρησε το 2005 του Kazuo Ishiguro, και ως η νεαρή Maleficent, στην ταινία φαντασίας "Maleficent (2014)".

Η Πουρνέλ, έπαιξε την Kayleigh στην δραματική ταινία του Gustavo Ρον "Ways to Live Forever (2010)", μια διασκευή του ομότιτλου βιβλίου του Sally Nicholls, που κυκλοφόρησε το 2008. Επίσης, έπαιξε την Mia στην ισπανική ταινία του Juan Carlos Fresnadillo "Intruders (2011)", που γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2010 στο Λονδίνο και τη Μαδρίτη. Παίζει την κόρη του Clive Owen, που είναι και ο κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας.

Ονομάστηκε πρόσφατα από την Screen International ως ένα από τα 10 αστέρια του αύριο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Πουρνέλ εμφανίστηκε στην ταινία μικρού του BBC HD "Candy", τον Ιούνιο του 2011. Το 2013, εμφανίστηκε ως Dolce στην ταινία "Kick-Ass 2", μαζί με την ηθοποιό Chloë Grace Moretz, και ως MacKenzie, ο κύριος χαρακτήρας της ανεξάρτητης ταινίας "WildLike". Το 2014, εμφανίστηκε ως η νεαρή Maleficent στην ταινία φαντασίας της Disney "Maleficent". [periergos.gr]Προσθήκη νέας απάντησης