Είμαι έγκυος. Κάνει να τρώω μη παστεριωμένα γαλακτοκομικά;


Απαντήσεις





Το μη παστεριωμένο γάλα και τα μαλακά τυριά που παρασκευάζονται από αυτό θα πρέπει να αποφεύγονται. Έτσι το brie, το camembert, το ροκφόρ και ντόπια τυριά που φτιάχνονται χωρίς να έχει βραστεί το γάλα, ώστε να αδρανοποιηθεί το βακτήριο της λιστέριας, θα πρέπει να αντικατασταθούν με τυριά από εγγυημένα παστεριωμένο γάλα. Γι΄ αυτό, η καλύτερη επιλογή θα ήταν να αγοράζετε επώνυμα και συσκευασμένα γαλακτοκομικά.



Προσθήκη νέας απάντησης