Υποβλήθηκε από xerolas την Σάβ, 13/07/2013 - 14:30.
Το κρέας σας θα πρέπει να είναι καλοψημένο και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κιμά. Η θερμική επερξεργασία καταφέρνει να εξουδετερώσει το τοξόπλασμα, το κολοβακτηρίδιο και τη σαλμονέλα. Ο κιμάς, επειδή αποτελεί άριστο υπόστρωμα για την ανάπτυξη αυτών των βακτηρίων, πέρα από καλοψημένος θα πρέπει να είναι και φρεσκοκομμένος και γενικά καλό θα ήταν να αποφεύγετε την κατανάλωσή του εκτός σπιτιού.
Επίσης, κρεατοσκευάσματα όπως το πατέ, τα λουκάνικα, τα σαλάμια κ.α, καθώς και τα έτοιμα γεύματα που περιέχουν κρέας θα πρέπει να αποφεύγονται ή να ψήνονται πάρα πολύ καλά, ώστε να εξουδετερωθούν οι επιβλαβείς οργανισμοί που τυχόν έχουν αναπτυχθεί σε αυτά.
Για να μας αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα (σφάλμα, ανακρίβεια, θέμα που αφορά πνευματικά δικαιώματα κ.τ.λ.) σχετικά με αυτή την καταχώρηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
Απαντήσεις
Το κρέας σας θα πρέπει να
Το κρέας σας θα πρέπει να είναι καλοψημένο και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κιμά. Η θερμική επερξεργασία καταφέρνει να εξουδετερώσει το τοξόπλασμα, το κολοβακτηρίδιο και τη σαλμονέλα. Ο κιμάς, επειδή αποτελεί άριστο υπόστρωμα για την ανάπτυξη αυτών των βακτηρίων, πέρα από καλοψημένος θα πρέπει να είναι και φρεσκοκομμένος και γενικά καλό θα ήταν να αποφεύγετε την κατανάλωσή του εκτός σπιτιού.
Επίσης, κρεατοσκευάσματα όπως το πατέ, τα λουκάνικα, τα σαλάμια κ.α, καθώς και τα έτοιμα γεύματα που περιέχουν κρέας θα πρέπει να αποφεύγονται ή να ψήνονται πάρα πολύ καλά, ώστε να εξουδετερωθούν οι επιβλαβείς οργανισμοί που τυχόν έχουν αναπτυχθεί σε αυτά.
Προσθήκη νέας απάντησης