Είμαι από την επαρχία και θα συμμετέχω στον μαραθώνιο, σε πιο ξενοδοχείο να κοιμηθώ;


Είμαι από την επαρχία και φέτος είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχω στο κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας. Χρειάζομαι την βοήθεια σας γιατι δεν ξέρω πιο ξενοδοχείο είναι πιο βολικό έτσι ώστε να απολάυσω και την Αθήνα, αλλά να είμαι και κοντά στο τερματισμό (θα κατέβω με την γυναίκα μου και θέλω να έχει γρήγορη πρόσβαση στο Καλλιμάρμαρο).

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Φίλε, εγώ όταν κατεβαίνω στους αγώνες μένω στο Αθηναίς. Έχει όλα όσα ζητάς και είναι αρκετά οικονομικό για τους καιρούς που ζούμε. Πήρα μια περιγραφή για το που βρίσκεται από την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου για να σε διευκολύνω.

Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1977 και η τελευταία ριζική ανακαίνιση έγινε το 2006. Βρίσκεται σε ασφαλή περιοχή στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στη πλατεία Μαβίλη, 10 λεπτά με τα πόδια από τη πιο δημοφιλή και εμπορική περιοχή, το Κολωνάκι. Το Μέγαρο Μουσικής και το Πάρκο Ελευθερίας απέχουν 5 λεπτά με τα πόδια. Η Εθνική Πινακοθήκη απέχει 15 λεπτά. Η πλατεία Συντάγματος και η Βουλή που είναι δίπλα στη Πλάκα (την ιστορική περιοχή της Αθήνας) απέχουν 10 λεπτά με το μετρό και 15 λεπτά με το ταξί ή το λεωφορείο. Το Μοναστηράκι, με τη περίφημη αγορά του βρίσκεται 10 λεπτά με το μετρό. Με το ταξί σε 5 λεπτά βρίσκεστε στο λόφο του Λυκαβητού απ’ όπου μπορείτε να δείτε την ωραιότερη θέα της Αθήνας και να κάνετε το περίπατό σας.Προσθήκη νέας απάντησης