Είδα στον ύπνο μου υποβρύχια κολύμβηση. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ονειρευόμαστε ότι είμαστε υποβρύχιοι δείχνει ότι τα συναισθήματα μας έχουν ξεπεράσει σε κάποια κατάσταση. Πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερο έλεγχο στη ζωή μας.

Αν αναπνέουμε υποβρύχια αντιπροσωπεύει την επιστροφή στην μήτρα. Θέλουμε να γυρίσουμε στην εποχή, που ήμαστε προστατευόμενοι και ελεύθεροι από ευθύνες. Ίσως νιώθουμε αβοήθητοι, ανίκανοι να φροντίσουμε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας. Εναλλακτικά, η υποβρύχια αναπνοή είναι ανάλογη με το να υποκύπτουμε στα συναισθήματα μας.

Αν δούμε υποβρύχια σπίτια δείχνει ότι είμαστε πολύ άνετα με τα συναισθήματα μας. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να αντανακλά την κατάσταση στο σπίτι μας. Μπορεί να μας έχουν πνίξει τα δάνεια.

Αν ονειρευόμαστε μια υποβρύχια πόλη αντιπροσωπεύει το υποσυνείδητο μας. Μέσα από τη βαθιά κατανόηση του εαυτού μας, βρίσκουμε κοινά και κοινές εμπειρίες με τους άλλους.

Αν βλέπουμε υποβρύχια αντικείμενα συμβολίζει τα καταπιεσμένα συναισθήματα όπως εκπροσωπείται από τα αντικείμενα. Τα αντικείμενα μπορεί να ενεργοποιήσουν κάποια συναισθηματική ανάμνηση, που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Για παράδειγμα, τα παιδικά παιχνίδια ή τα ποδήλατα αναφέρονται σε ένα συναίσθημα, που καταπιέζαμε στην παιδική μας ηλικία. Αν δούμε ένα αυτοκίνητο, τότε το όνειρο αναφέρεται σε συναισθήματα λύπης ή στεναχώριας για έναν στόχο, που εγκαταλείψαμε.Προσθήκη νέας απάντησης