Είδα στον ύπνο μου την πεθερά μου. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι μάλωνα με την πεθερά μου. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν είδες πεθερά η πεθερό στο όνειρό σου, (και είσαι παντρεμένος), πρόσεξε πως θα της φερθείς γιατί μπορεί να γίνει αιτία τσακωμού με την η τον σύζυγό σου.

Αν δείτε την πεθερά σας, είναι σημάδι ευχάριστων συμφιλιώσεων. Αν μία γυναίκα ονειρευτεί πως διαφωνεί με την πεθερά της, κάποια πρόσωπα θα την ενοχλήσουν με τη συμπεριφορά τους.Αν δείτε στον ύπνο σας την πεθερά σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα αν η πεθερά σας μένει μακριά από σας και δείτε ότι σας έκανε επίσκεψη.

Αν μένετε μαζί και την δείτε στον ύπνο σας, τότε να περιμένετε καυγάδες οικογενειακούς και στενοχώριες.

Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργηθούν καυγάδες στην οικογένειά της και θα φταίει η ίδια δίνοντας τις ανάλογες αιτίες με την συμπεριφορά της.

Αν είστε ανύπαντρος-η και στον όνειρό σας δημιουργείται η εντύπωση για κάποια γυναίκα ότι είναι η πεθερά σας, τότε να προσέξετε πολύ γιατί κάποια γυναίκα θα κοιτάξει να σας διαβάλει στο πρόσωπο που αγαπάτε.

Αν όμως δείτε την μητέρα του ή της αγαπημένης σας και την αντιμετωπίσετε σαν πεθερά, αυτό σημαίνει πώς θα μαλώσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αν ονειρευτείτε την πεθερά σας, σημαίνει πως θα υπάρξουν ευχάριστες συμφιλιώσεις, μετά από σοβαρές διαφωνίες.

Για τη γυναίκα που θα δει πως μαλώνει με την πεθερά της, σημαίνει πως θα ενοχληθεί από εριστικά και αναίσθητα πρόσωπα.

Προσθήκη νέας απάντησης