Είδα στον ύπνο μου την Παναγία. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ονειρεύτηκες την Παναγία να φανερώνεται μπροστά σου, το όνειρό σου είναι πολύ καλό σημάδι. Θα γλυτώσεις από τις έγνοιες που σε βασανίζουν.

Αν είσαι άρρωστος θα γίνεις καλά και άν είσαι ανύπαντρη θα κάνεις ένα ευτυχισμένο γάμο.

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Ειδικότερα, το όνειρο με Παναγία συμβολίζει την ψυχική γαλήνη, την ανακούφιση από τα προβλήματα, την προστασία από το κακό, την ελπίδα για το αύριο, την καλή υγεία και την ευτυχία που θέλουμε να έχουμε.

Ετσι, αν ονειρευτείτε την Παναγία, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα έχετε προστασία, ευτυχία και χαρές στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας.

Αν τύχει να είστε βαριά άρρωστος και δείτε την Παναγία, θα γιατρευτείτε σύντομα και η υγεία σας θα θωρακιστεί.

Αν έχετε οικονομικά προβλήματα και άγχος, αυτά θα τελειώσουν άμεσα και όλες οι στενοχώριες σας θα εκλείψουν.

Αν δείτε την Παναγία να σας μιλάει στο όνειρο, ακούστε καλά αυτό που θα σας πει και κάντε το. Ουσιαστικά σας μιλάει το καλό υποσυνείδητο που θέλει να σας πει κάτι...


 

ΠαναγίαΕίδα την Παναγία στο όνειρο μ μ έδωσα ένα φυλαχτόΚαλησπέρα!! Θα π θελα να σε πω για το δικό μου Όνειρο...
Εχθές το βράδυ είδα μια γυναίκα να μ μιλάει και να μ λέει ότι από κάπου με ήξερε... εγώ δεν την θυμόμουν... στο τέλος μ λέει, θυμήθηκα από που σε ξέρω.. μ λέει γέννησες πρόσφατα (ισχύει κ στην πραγματικότητα αυτό)
Κ μ λέει ότι γέννησα Δευτέρα 5 Μαΐου νωρίς το πρωί στον ευαγγελισμο και ήμουν κ εγώ μαζί σου... εγώ αρνιόμουν κ τηα εξηγούσα ότι γέννησα 28 όμως επέμενε.. στο όνειρο είχα την αίσθηση πως ήταν η Παναγία...
Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε γνωμηη
Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Προσθήκη νέας απάντησης