Είδα στον ύπνο μου θύελλα. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως πήγα για ψάρεμα και με έπιασε θύελλα. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν στον ύπνο σου δεις θύελλα, θα υπάρξουν αναταραχές και προβλήματα που θα σε αναστατώσουν. Αν βρεθείς σε μία θύελλα που σε παρασύρει, δείξε προσοχή γιατί μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν λάθη από πλευράς σου που θα σε παρασύρουν σε μεγάλα προβλήματα.

Αν ονειρευτείτε πως βρεθήκατε σε θύελλα, προμηνύονται απώλειες στις επιχειρήσεις και προβλήματα γι' αυτούς που δουλεύουν.

Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε μέσα σε μια θύελλα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δύσκολες μέρες.

Αν η θύελλα είναι δυνατή και καθώς παρασύρει τα πάντα παρασύρει και εσάς, σημαίνει πως κινδυνεύετε από καταστροφές. Όλα θα σας έλθουν ανάποδα και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

Αν είστε όμως άρρωστος ή κατάδικος είναι για σας καλό όνειρο. Αν την βλέπετε και είστε προφυλαγμένος, μην ανησυχείτε.Παρά το γεγονός ότι η θύελλα στο συμβολισμό έχει σημασία ιδιαίτερα πολύπλοκη στην οποία τρία από τα τέσσερα παραδοσιακά στοιχεία της φύσης: η Φωτιά (αστραπές) , ο Αέρας (άνεμος) και το Νερό (βροχή) εξαπολύονται και επιτίθενται στο τέταρτο, τη Γη, στα όνειρα η συμβολική της έννοια περιορίζεται σε μια μεγάλη δοκιμασία την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε και από την οποία θα βγούμε είτε πιο δυνατοί είτε νικημένοι.

Αν ονειρευόμαστε ότι έχουμε πιαστεί στη μέση μιας θύελλας σημαίνει ότι χάνουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, των οποίων εξ αρχής δεν είχαμε τον έλεγχο. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να προσεγγίσουμε και να λύσουμε τα προβλήματά μας. Εναλλακτικά, το όνειρο μπορεί να μας λέει ότι είμαστε πολύ σοβαροί κι ότι πρέπει να χαλαρώσουμε.

Αν το όνειρο συνοδεύεται από θετικά συναισθήματα (εμπιστοσύνη, γαλήνη, ηρεμία ) ή τελειώνει καλά , πρόκειται για μια δοκιμασία την οποία μπορούμε να ξεπεράσουμε και από την οποία θα βγούμε ψυχικά δυνατότεροι. Αν τα συναισθήματα είναι αρνητικά ( φόβος, αγωνία , ενοχή…) ή το όνειρο τελειώσει άσχημα, τότε αντικατοπτρίζει το φόβο για γεγονότα που μας βρίσκουν ανίκανους να τα ξεπεράσουμε και που μπορεί να είναι απώλεια υλικών αγαθών, φίλων, ακόμα και ατυχήματα.

Αν ονειρευόμαστε μια χιονοθύελλα σημαίνει ότι νοιώθουμε κρύοι και ψυχροί. Αισθανόμαστε περιθωριοποιημένοι. Μπορεί επίσης να σημαίνει έλλειψη αγάπης και ζεστασιάς μέσα στην οικογένειά μας.

Προσθήκη νέας απάντησης