Είδα στον ύπνο μου ταύρο. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως με κυνηγούσε ένας ταύρος. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

Απαντήσεις

Αν δεις πως έχεις καβαλικέψεις έναν ταύρο θα έχεις ευτυχία και κοινωνική άνοδο, αν απλά τον βλέπεις θα έχεις υγεία και επιτυχία σε οικονομικά θέματα.

Σύμβολο που συνδέεται με την δύναμη, την αρσενική σεξουαλικότητα, αλλά και τα βίαια καταπιεσμένα αισθήματα. Ένας θυμωμένος ταύρος στο όνειρό σας μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει οργή μέσα σας έτοιμη να ξεσπάσει. Αν μια γυναίκα δεί ένα αγριεμένο ταύρο να έρχεται καταπάνω της, μπορεί να δείχνει ότι κάποιος άντρας έχει έντονες ερωτικές επιθυμίες για εκείνη που θα εκδηλωθούν σύντομα.Αν δείτε ταύρο στο όνειρο σας, σημαίνει παθιασμένο έρωτα, που όμως δεν έχει προοπτικές γάμου. Αν δείτε ταυρομαχία, τότε σημαίνει την σύναψη μιας νέας σχέσης που θα έχει πολλά προβλήματα και φασαρίες. Για μια νέα γυναίκα που θα δει στο όνειρο της ταύρο, δείχνει πως θα γνωρίσει πολύ σύντομα έναν νέο δυναμικό εραστή. Αν δείτε πως σας κυνηγάει ένας ταύρος στον ύπνο σας, είναι σημάδι φθόνου και ζήλιας των ανταγωνιστών σας, οι οποίοι θα δημιουργήσουν ταραχές στην δουλειάς σας και θα σας αναστατώσουν. Αν δείτε πως ο ταύρος σας χτύπησε, σημαίνει μεγάλο πλήγμα από εχθρούς και απώλεια περιουσίας. Αν δείτε πως εσείς νικήσατε τον ταύρο, είναι σημάδι πως οι εχθροί σας δεν θα μπορέσουν να σας βάψουν και πως  θα καταφέρετε να επιβληθείτε στον επαγγελματικό τομέα σας και να αποκτήσετε πολλά κέρδη. Αν δείτε ταύρο ανοιχτού χρώματος, είναι προμήνυμα καλής υγείας, πλούτου και επιτυχίας.

ταύροςΑν δείτε στ' όνειρο σας να σας κυνηγάει ταύρος, είναι σημάδι πως ο φθόνος και η ζήλια των ανταγωνιστών σας θα δημιουργήσουν διαταραχή στη δουλειά σας και θα σας αναστατώσουν. Αν μια νέα γυναίκα δει πως συνάντησε ταύρο, θα της γίνει πρόταση γάμου, αλλά, απορρίπτοντας αυτή την πρόταση, θα καλυτερεύσει την τύχη της. Αν δείτε ταύρο να τρυπά με τα κερατά του άνθρωπο, κακοτυχία από την ασύνετη χρήση της περιουσίας άλλου θα σας πλήξει. Αν ονειρευτείτε λευκό ταύρο, σημαίνει ότι θα ανεβείτε σε επίπεδο ζωής ανώτερο από το επίπεδο εκείνων που επιμένουν να θεοποιούν τα υλικά αγαθά. Ο λευκός ταύρος σημαίνει συνήθως κέρδος.

Προσθήκη νέας απάντησης