Είδα στον ύπνο μου σκοινί. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Στα όνειρα το σκοινί μπορεί να έχει δύο έννοιες πολύ διαφορετικές, ανάλογα αν το βλέπουμε να κρέμεται από πάνω ή είναι στο έδαφος.

Στην πρώτη περίπτωση, το σκοινί συμβολίζει ένα μέσο αναρρίχησης, να ανέβουμε σε διάφορα επίπεδα στη ζωή, και για το λόγο αυτό, αν κρεμόμαστε από ένα σκοινί, προμηνύει ότι δε θα αργήσουμε να φτάσουμε μια θέση πιο υψηλή από αυτή που έχουμε τώρα. Αν, αντί να βλέπουμε ότι ανεβαίνουμε ή ότι κρεμόμαστε από ένα σκοινί, θέλουμε να ανέβουμε, δείχνει την επιθυμία μας να ανέβουμε θέσεις, παρόλο που θα είναι ρίσκο να χάσουμε όλα τα οποία έχουμε αποκτήσει από ένα λάθος. Αν κατεβαίνουμε το σκοινί, ή πέφτουμε, προμηνύει μια πτώση θέσης ή μια απογοήτευση στις ελπίδες μας.

Όταν το σκοινί το βλέπουμε στο πάτωμα, πάνω σε ένα έπιπλο ή το έχουμε στο χέρι, αφορά μια προειδοποίηση για την κατάσταση της εργασίας μας, στην οποία πρέπει να βάλουμε πιο πολύ τάξη αν θέλουμε να ευωδώσει. Το ίδιο σημαίνει αν το σκοινί μας το δώσουν ή το αποκτούμε.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα σκοινί αντιπροσωπεύει τον σύνδεσμο και τη δέσμευση με τους άλλους. Συμβολίζει τι κρατά τη σχέση μας. Εναλλακτικά, το όνειρο συμβολίζει το δεσμό, τον περιορισμό και τη δέσμευση.

Αν βλέπουμε ότι περπατάμε σε ένα σκοινί δείχνει ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ ευαίσθητη κατάσταση. Πρέπει να προχωρήσουμε προσεκτικά και να υπολογίσουμε τα συν και τα πλην των αποφάσεων μας.

Αν δούμε ότι σκαρφαλώνουμε ένα σκοινί αντιπροσωπεύει την αποφασιστικότητα μας να πετύχουμε και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια. Μπορεί να είναι ανάλογο του σκαρφαλώνουμε στην κορυφή. Αν κατεβαίνουμε ένα σκοινί, τότε δείχνει ότι βιώνουμε κάποιες απογοητεύσεις και πτώση σε κάποια επαγγελματική μας πορεία.

Αν ονειρευτούμε ότι είμαστε δεμένοι με σκοινιά σημαίνει ότι αφήνουμε την καρδιά μας να μας οδηγήσει, παρόλη την καλύτερη μας κρίση.

Αν δούμε ότι περπατάμε σε ένα ακροβατικό σκοινί δείχνει ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Πρέπει να προχωρήσουμε προσεκτικά και να υπολογίσουμε όλα τα συν και τα πλην για κάποια σημαντική απόφαση.Προσθήκη νέας απάντησης