Είδα στον ύπνο μου ροδάκινα. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι μάζευα ροδάκινα. Τι σημαίνει αυτό;

Απαντήσεις

Αν δεις στον ύπνο σου ανθισμένη ροδακινιά, μία ευχάριστη εξέλιξη θα σου δώσει χαρά. Αν σου δίνουν ροδάκινα, με κάποιον θα καβγαδίσεις, αν δεις ώριμα ροδάκινα θα ξεπεράσεις προβλήματα και θα πάρεις ανακούφιση. Αν τα ροδάκινα είναι άγουρα, πρόσεξε τις επιλογές σου γιατί κρύβουν παγίδες.

Αν δείτε πως κόβετε ροδάκινα από μια ροδακινιά, σημαίνει πως θα διαπιστώσετε ότι άτομο τον αντίθετου με σας φύλου τρέφει ερωτικό πάθος για σας.

Αν δείτε ότι τρώτε ροδάκινα και σας προξενεί ευχαρίστηση αυτό, σημαίνει πως θα έχετε ωραίες ερωτικές απολαύσεις.

Αν δείτε πως προσφέρετε ροδάκινα σε πρόσωπο του αντίθετου φύλου, αν είστε νέος/α θα κάνετε πρόταση γάμου.

Αν σας προσφέρουν ροδάκινα ετερόφυλα άτομα, σημαίνει πως θα δεχθείτε εσείς πρόταση γάμου.

Αν δείτε ροδάκινα χωρίς να είναι η εποχή τους, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Αν δείτε ότι τρώτε ροδάκινο άγουρο, σημαίνει πως θα κάνετε άσκοπες ενέργειες και θα πικραθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αν ονειρευτείτε ότι βλέπατε ή τρώγατε ροδάκινα, προμηνύεται αρρώστια για τα παιδιά σας, απογοητευτικές αλλαγές στη δουλειά σας και ματαίωση προγραμματισμένων διασκεδάσεων.

Αν όμως τα ροδάκινα βρίσκονταν πάνω στα δέντρα, είναι σημάδι πως θα αποκτήσετε μια θέση που επιθυμείτε ή πως θ' ασχοληθείτε με την υγεία και την οικονομική σας κατάσταση.
Αν δείτε ξερά ροδάκινα, σημαίνει πως οι εχθροί σας θα σας αποσπάσουν κάτι.

Αν μια κοπέλα δει πως μάζευε γερά ροδάκινα, προβλέπεται ότι με τη γοητεία και τη μόρφωση της θα κερδίσει έναν πλούσιο και κοσμογυρισμένο άντρα.

Αν τα ροδάκινα ήταν άγουρα και χτυπημένα, προβλέπεται πως θα γνωρίσει την κακία των συγγενών και πως η κακή υγεία θα της στερήσει προσωρινά τα θέλγητρα της.

Προσθήκη νέας απάντησης