Είδα στον ύπνο μου πυροτεχνήματα. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι πετούσα πυροτεχνήματα. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ονειρευτείτε πυροτεχνήματα, σημαίνει πως η υγεία σας θα είναι καλή και πως σας περιμένουν διασκεδάσεις και επισκέψεις σε ξένους τόπους.

Αν δείτε στον ύπνο σας ο ουρανός να γεμίζει από διάφορα πυροτεχνήματα και να τα παρακολουθείτε με μεγάλη ευχαρίστηση, σημαίνει πως κάποιος ή κάποιοι έχουν καταλάβει ότι είστε ευκολόπιστοι και αγαθοί και προσπαθούν να σας ξεγελάσουν με μεγάλες υποσχέσεις και φανταχτερά λόγια.

Μην δώσετε όμως εμπιστοσύνη σε κανέναν γιατί θα το μετανιώσετε πικρά.

Αν δείτε πως εσείς ρίχνετε πυροτεχνήματα, σημαίνει πως κοιτάτε να επιβληθείτε στη ζωή σας και να πετύχετε με ψεύτικα και απατηλά μέσα.

Αν είστε γυναίκα ανύπαντρη και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα κατακτήσετε τον άνδρα που θέλετε αλλά θα μετανιώσετε γιατί θα σας πάρει χαμπάρι.

Το όνειρο σας ειδοποιεί να προσέξετε πολύ.

Αν όμως δείτε πως πετάτε πυροτεχνήματα ή τα καταστρέφετε, σημαίνει πως θα δείξετε μεγάλη θέληση και εξυπνάδα και θα ματαιώσετε τα σχέδια των αντιπάλων σας.

Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως ανακαλύψατε κρυμμένα κάποια πυροτεχνήματα.

Αν δείτε πως έσκασαν μονομιάς και δεν ξεχύθηκαν στον ουρανό, σημαίνει ότι θα σας παραπλανήσουν λέγοντάς σας ότι κάποιο σχέδιο ματαιώθηκε.Προσθήκη νέας απάντησης