Είδα στον ύπνο μου πυρκαγιά. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι καιγόταν το σπίτι μου. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δείτε πυρκαγιά, είναι σημάδι ευνοϊκών εξελίξεων.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι το σπίτι σας έπιασε πυρκαγιά και φλόγες δυνατές το έζωσαν αλλά δεν είδατε καπνούς, σημαίνει πως κάποιο καλό θα συμβεί στην οικογένειά σας.

Αν δείτε όμως φλόγες και καπνούς στο σπίτι σας και να γίνεται ερείπιο, σημαίνει πως μια μεγάλη καταστροφή σας περιμένει.

Αν δείτε στο μαγαζί σας ή την επιχείρηση σας μόνο τις φλόγες και όχι τους καπνούς, σημαίνει ότι η εργασία που κάνετε θα ανθίσει.

Αν δείτε μια πόλη να έχει παραδοθεί στις φλόγες και να μεταβάλει τα πάντα σε ερείπια, σημαίνει πως κάποιο μεγάλο κακό θα συμβεί που θα σας συνταράξει.

Αν δείτε πως κάποιο άλλο σπίτι γνωστό ή άγνωστο έχει τυλιχτεί στις φλόγες μόνο, θα μάθετε κάποια λόγια για το σπίτι αυτό. Κακό θα είναι αν δείτε να είναι τυλιγμένο στους καπνούς και να γίνεται ερείπιο.

Αν δείτε πυρκαγιά σε ένα δάσος, σημαίνει πως κάποια μεγάλη στενοχώρια θα περάσετε γιατί θα δείτε τα όνειρα σας και τις ελπίδες σας να σβήνουν.

Αν δείτε πως σβήνετε μια πυρκαγιά και γλιτώνετε από την καταστροφή σπίτια, μαγαζιά, δάση κλπ., σημαίνει πως θα γλιτώσετε κι εσείς από βάσανα και πολλές καταστροφές που σας απειλούσαν.

Αν δείτε στον ύπνο σας πυρκαγιά, χωρίς ανθρώπινα θύματα, σημαίνει αλλαγές στο μέλλον, που θα είναι ευεργετικές για τα συμφέροντα σας και την ευτυχία σας.

Προσθήκη νέας απάντησης