Είδα στον ύπνο μου ψωμί. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε φούρναρης, να περιμένετε οικονομικές ζημιές κι επαγγελματικές σκοτούρες.

Αν δείτε πολλά ψωμιά σε ράφι φούρνου, να περιμένετε πλούτο και άνεση.

Αν είδες ότι έτρωγες ψωμί θα έχεις πολλές και μεγάλες επιτυχίες.

Αν ζυμώνεις ή τρως ψωμί θα έχεις ευτυχία και επιτυχία στη δουλειά σου και με υπομονή θα εκπληρωθούν όλες οι επιθυμίες σου.Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι τρώει ψωμί, σημαίνει ότι θα πικραθεί από πεισματάρικα παιδιά, για τα οποία θα ξοδέψει πολλές μέρες ανώφελου μόχθου και στενοχώριας. . Αν δείτε ότι τρώγατε ψωμί μαζί με άλλους, είναι ένδειξη ότι θα αποχτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να τα βγάλετε πέρα στη ζωή. Αν δείτε ένα κομμάτι ακάθαρτο ψωμί, σας περιμένει στέρηση και αθλιότητα. Αν το ψωμί ήταν καλό και το πιάνατε, το όνειρο είναι καλό.Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι τρώγατε ή είχατε ψωμί από αλεύρι σίκαλης, είναι σημάδι ότι θα έχετε ευχάριστο και οργανωμένο σπιτικό.

Αν ονειρευτείτε ότι φτιάχνατε μόνοι σας ψωμί από σίκαλη, είναι ένδειξη πως όλες σας οι ενέργειες είναι αποτέλεσμα σωστής κρίσης και μπορείτε να τις κατευθύνετε χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.Το ψωμί μπορεί να έχει πολλούς συμβολισμούς στα όνειρα, που αντιπροσωπεύουν αλήθειες κι όχι ψέματα. Όταν η προσοχή μας ορίζεται με τη μορφή του ψωμιού, η σημασία πρέπει να αναζητηθεί σε αυτή τη μορφή και δεν είναι σπάνιο ότι αυτή η μορφή φέρνει αναμνήσεις ερωτικού χαρακτήρα, κυρίως της εφηβείας.

Γι’ αυτό το λόγο, αν βλέπουμε ότι τρώμε μόνο ψωμί ή ότι το ψάχνουμε, αντιπροσωπεύει το φόβο για τη φτώχια και στην καλύτερη περίπτωση είναι μια ονειρική ανάμνηση εκείνων των δύσκολων χρόνων, που φοβόμαστε ότι θα ξαναρθούν στην πραγματικότητα. Αν όμως ανήκουμε στην κατηγορία ανθρώπων, που δε μας λείπει τίποτα, το ψωμί αναφέρεται σε άλλη τάξη τροφίμων, εκείνων της ψυχικής ή πνευματικής φύσης.

Στα όνειρα μπορούμε επίσης να ζήσουμε την παρασκευή του ψωμιού, ή το λιγότερο, τη ζύμωσή του, γεγονός που σημαίνει ότι εμπιστευόμαστε τις δυνάμεις μας και τις ικανότητές μας και προμηνύουν ότι τα θέματά μας θα πάρουν μια καλύτερη τροπή, εκτός κι αν το ψωμί χαλάει ή του συμβαίνει κάτι κακό κατά την παρασκευή του ή κατά το ψήσιμό του, όπου σ’ αυτήν την περίπτωση προμηνύει το αντίθετο.

Προσθήκη νέας απάντησης