Είδα στον ύπνο μου πρώην σχέση. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι τα ξαναβρήκα με την πρώην σχέση μου. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ονειρευόμαστε σχετικά με τον/ην πρώην σύντροφό μας ή σύζυγό μας ή ότι έχουμε ξανασμίξει μαζί του/ης σημαίνει ότι κάτι ή κάποιος στη ζωή μας, μας φέρνει τα ίδια συναισθήματα, που είχαμε όταν ήμαστε μαζί με τον/ην πρώην μας. Το όνειρο μπορεί να μας προειδοποιεί για παρόμοιες συμπεριφορές και στην παρούσα σχέση μας. Ότι έχουμε μάθει από την προηγούμενη σχέση μας, ίσως χρειαστεί να το εφαρμόσουμε στην τωρινή μας, έτσι ώστε να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Εναλλακτικά, πρώην εραστές συνήθως υπογραμμίζουνε θετικές εμπειρίες, που είχαμε με αυτό το άτομο.

Ιδιαίτερα, αν βλέπουμε τον/ην πρώην σύζυγό μας σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση, που δε θέλουμε να είμαστε. Υποδηλώνει ότι βιώνουμε μια παρόμοια κατάσταση ή σχέση, που μας κάνει να νοιώθουμε δυστυχείς και άβολα.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε τον/ην πρώην του/ης συντρόφου μας σημαίνει ότι συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τον/ην πρώην. Το όνειρο μπορεί να μας λέει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη στη σχέση μας, που έληξαν την προηγούμενη.

Εναλλακτικά αν δούμε τον/ην πρώην μας σημαίνει επίσης κομμάτια του εαυτού μας, που έχουμε παραμελήσει ή έχουμε αφήσει πίσω μας.

Αν ονειρευόμαστε τον πρώην μας από τα παιδικά μας χρόνια αναφέρεται σε μια πιο ελεύθερη και λιγότερο δεσμευτική σχέση. Το όνειρο μας βοηθά να φέρουμε πίσω μια περίοδο, που οι ευθύνες της ενηλικίωσης ή του γάμου δεν ήταν εμπόδιο στον αυθορμητισμό του έρωτα. Πρέπει να ξαναβρούμε τον ενθουσιασμό, την ελευθερία και τη ζωτικότητα της νιότης μας, που λείπει από την παρούσα σχέση μας.

Αν δούμε τον πρώην μας να μας δίνει συμβουλή για την παρούσα σχέση μας σημαίνει ότι το υποσυνείδητό μας μας λέει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη, που κάναμε με αυτόν.

Αν ονειρευόμαστε ότι μας κάνει μασάζ ο πρώην μας σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε τους αμυντικούς μας μηχανισμούς, που έχουμε βάλει μπροστά, Μπορεί να βάζουμε έναν τοίχο ή μια πανοπλία γύρω μας. Πρέπει να μάθουμε να εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους γύρω μας.

Αν δούμε ότι ο πρώην μας, μας δίνει ένα βαλσαμωμένο ζώωο σημαίνει ότι αναζητάμε τις καθησυχαστικές και τρυφερές πλευρές σε μια σχέση. Αυτό δεν υπονοεί ότι θέλετε τον πρώην σας πίσω. Εναλλακτικά, το όνειρο αντιπροσωπεύει κάποια ανώριμη σχέση, που μπορεί ή όχι να περιγράφει τη σχέση, που είχαμε με τον πρώην.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε τον πρώην μας ντυμένο με κουστούμι σε νοσοκομείο σημαίνει ότι έχουμε συμβιβαστεί με αυτή τη σχέση, κι έχουμε ολοκληρώσει τη διαδικασία ίασης.

Μπουρδες

Προσθήκη νέας απάντησης