Είδα στον ύπνο μου πρόβατα. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι έβοσκα πρόβατα. Τι σημαίνει αυτό;

Απαντήσεις

Αν ονειρευτείς πρόβατα θα έχεις ηρεμία αγάπη και ευτυχία στο σπίτι σου. Μια ευχάριστη οικογενειακή συγκέντρωση θα σε κάνει να χαλαρώσεις από το στρες της καθημερινότητας.

Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση κοπάδι από πρόβατα, όπου και να τα δείτε, σημαίνει πως σας περιμένουν χρήματα ευκαιρίας που αν τα διαχειριστείτε σωστά θα πετύχετε μεγάλα πράγματα στη ζωή σας.

Αν τα πρόβατα είναι λευκά, σημαίνει πως οι επιτυχίες σας 8α είναι μεγάλες και εντυπωσιακές. 4α πρέπει όμως να προσέξετε πολύ να μην σας μεθύσουν οι επιτυχίες. Θα πρέπει να χειριστείτε έξυπνα τις ευκαιρίες και να κοιτάξετε να εδραιωθείτε και να χειριστείτε σωστά την εύνοια της τύχης γιατί θα βρεθείτε προ αδιεξόδου κάποτε.

Αν τα πρόβατα είναι μαύρα, σημαίνει πως θα περάσετε μεγάλες στενοχώριες.

Αν δείτε πρόβατα να τρέχουν, να κοπρίζουν και εσείς να πατάτε τις κοπριές τους, σημαίνει πως θα σας στενοχωρήσει μια αποτυχία.

Αν δείτε ότι παίζετε και χαϊδεύετε πρόβατα άσπρα, σημαίνει πως μια μεγάλη χαρά και οικογενειακή ευτυχία σας περιμένει.

Αν δείτε πως σφάζετε πρόβατο και το γδέρνετε και πάτε το σφακτό στο σπίτι σας, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μια μεγάλη επιτυχία μόνοι σας με την εξυπνάδα σας και την εργατικότητά σας.

Αν δείτε πως τρώτε κρέας πρόβειο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη επαγγελματική άνοδο που θα σας γεμίσει χαρά και θα σας χαρίσει μια ευτυχισμένη περίοδο που στο χέρι σας είναι να την κρατήσετε.

Αν δείτε πως αποκτήσατε δικά σας πρόβατα, σημαίνει πως οι επιτυχίες σας θα είναι μεγάλες και θα σας δώσουν σιγουριά για ένα άνετο κι εξασφαλισμένο μέλλον.

Κακό είναι αν δείτε πρόβατα αδύνατα, απεριποίητα, αρρωστιάρικα και πεινασμένα, αυτό σημαίνει πως με την αδράνειά σας, την ατολμία σας και την άσχημη διαχείριση θα πάθετε μεγάλες καταστροφές.

Αν δε δείτε πρόβατα να βελάζουν, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη καταστροφή αν δεν αλλάξετε τακτική και τρόπο δράσης.

Κακό επίσης είναι αν δείτε πρόβατα ψόφια και σας ενοχλεί και η μυρωδιά τους, όλοι θα ρίξουν σε σας την ευθύνη της αποτυχίας σας γιατί πραγματικά εσείς θα φταίτε.Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα πρόβατο δείχνει ευπείθεια και συμμόρφωση. Μας λείπει η δημιουργικότητα, η ατομικότητα και η πρωτοβουλία να επενδύσουμε στον εαυτό μας. Έχουμε την τάση να πηγαίνουμε με την μάζα. Εναλλακτικά, το όνειρο σημαίνει συμπόνια.

Αν βλέπουμε ένα μαύρο πρόβατο συμβολίζει την απληστία και τον πειρασμό. Το όνειρο ίσως να είναι μεταφορά για κάποιον, που αποτελεί το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Ίσως να είμαστε εμείς αυτοί, που είμαστε αντικορφορμιστές.

Προσθήκη νέας απάντησης