Είδα στον ύπνο μου πριόνι. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι έκοβα ξύλα με πριόνι. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις





Αν δεις στο όνειρο σου πως κρατάς πριόνι και πριονίζεις σημαίνει πως θα κουραστείς από προσπάθειες που θα κάνεις όμως στο τέλος θα έχεις επιτυχία και κέρδη στη δουλειά σου.





Εγώ είδα ότι ήμουν ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πρίονι. Φευγάτο έτσι???



Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε ένα πριόνι στα χέρια σας, σημαίνει πως θα πάθετε ζημιές και θα σας βρουν στενοχώριες.

Αν δείτε πως αγοράζατε πριόνι στον ύπνο σας ή το βρήκατε στο δρόμο σας, σκύψατε και το πήρατε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε απερισκεψίες και λάθος υπολογισμούς στην εργασία που κάνετε και θα ζημιωθείτε.

Αν είναι να βάλετε μια νέα δουλειά μπροστά και δείτε αυτό το όνειρο καλό είναι να μην την ξεκινήσετε γιατί θα έχετε αποτυχία.

Τίποτα το καινούργιο να μην βάλετε μπροστά αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως με ένα πριόνι αγωνίζεστε να κόψετε έναν κορμό δένδρου, σημαίνει πως θα καταστρέψετε την ευτυχία σας με τα ίδια σας τα χέρια.

Αν δείτε πως κόβετε κορμό δένδρου ξερού ή κάποιο ξύλο και σας δυσκολεύει στο κόψιμο αλλά προχωράτε, αυτό σημαίνει πως θα κουραστείτε πολύ αλλά θα πετύχετε.

Αν δείτε πως με ένα πριόνι κόβετε ξύλα με μεγάλη ευκολία, σημαίνει πως θα κερδίσετε εύκολα και από τις δουλειές σας και με ότι καταπιαστείτε αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως με πριόνι κόβετε κλαδιά ενός δένδρου, σημαίνει πως θα χάσετε κάποιες ελπίδες που είχατε για να πετύχετε κάτι από τις απερισκεψίες σας.

Αν δείτε πως ένα πριόνι σας έκοψε κάποιο μέλος τον σώματός σας, συμβουλευτείτε τις ανάλογες λέξεις στον ονειροκρίτη για να έχετε πλήρη ερμηνεία του ονείρου σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας πριόνι, σημαίνει δραστηριότητα και ευχάριστη οικογενειακή ζωή. Μεγάλα ηλεκτρικά πριόνια, στ' όνειρο, προμηνύουν ότι θα διευθύνετε μεγάλη επιχείρηση που θα αποφέρει πολλά κέρδη.

Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα της γίνουν τιμές και η γνώμη της θα γίνει υπολογίσιμη.

Αν ονειρευτείτε σπασμένο και σκουριασμένο πριόνι, σημαίνει αποτυχία και ροπή σε ατυχήματα.

Το να δείτε πως χάσατε πριόνι, είναι σημάδι επερχόμενης ατυχίας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε οτιδήποτε καταπιαστείτε.

Αν δείτε ότι βρήκατε σκουριασμένο πριόνι, σημαίνει πως ίσως ξανακερδίσετε τον χαμένο πλούτο σας.

Ο θόρυβος πριονιού, στ' όνειρο, σημαίνει ευημερία.

Το να ονειρευτείτε ότι μεταφέρετε στον ώμο σας ένα μεγάλο πριόνι, είναι προμήνυμα ότι θα επωμισθείτε μεγάλες ευθύνες, αλλά και με τις ανάλογες απολαβές.

Προσθήκη νέας απάντησης