Είδα στον ύπνο μου πρεσβευτή. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι μιλούσα με έναν ρώσο πρεσβευτή. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον πρεσβευτή απλώς να περνά από κοντά σας και να σας χαιρετάει, σημαίνει πως θα γνωρίσετε πρόσωπο υποχθόνιο και ραδιούργο και θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή.

Αν δείτε πως πιάσατε κουβέντα με κάποιον πρεσβευτή σημαίνει πως θα μπλέξετε σε σκοτεινές υποθέσεις που θα σας προξενήσουν μεγάλες ιστορίες και μπλεξίματα. Θα συναντήσετε ραδιουργίες και δολοπλοκίες και δύσκολα θα τα βγάλετε πέρα.

Αν δείτε πως γίνατε ή είσαστε εσείς πρεσβευτής, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε καταστάσεις δύσκολες στους γύρω σας και θα βρεθείτε μπλεγμένοι άσχημα.

Αν δείτε πως πηγαίνετε σε κάποια πρεσβεία να δείτε τον πρεσβευτή για να σας υπογράψει τίποτα χαρτιά, σημαίνει πως θα μπλέξετε με δικαστήρια που θα σας ταλαιπωρήσουν.

Αν μια γυναίκα δει στον ύπνο της πως έγινε πρεσβευτής, σημαίνει πως θα αναλάβει μεγάλη υποχρέωση και θα δώσει υποσχέσεις που δε θα τηρηθούν και θα μειωθεί ηθικά. Αν μια γυναίκα δει τον σύντροφό της ή άνδρας τη σύντροφό τον να είναι πρεσβευτής, σημαίνει ότι άρχισαν τα ψέματα και οι υποκρισίες και ο δεσμός αυτός ή ο γάμος θα πάει για διάλυση.

Αν νέος-α δουν στον ύπνο τους πως γνωρίστηκαν ή σχετίστηκαν με άτομο του αντίθετου φύλου που ήταν πρεσβευτής, σημαίνει πως θα γνωριστούν με πρόσωπο ανάξιό τους που αν συνεχίσουν θα βγουν μετανιωμένοι από το δεσμό αυτό.

Αν τέλος δείτε πως συνομιλείτε με πρεσβευτή μιας ξένης χώρας, αυτό σημαίνει πως θα μεταχειριστείτε όλα τα μέσα για να πετύχετε τους σκοπούς σας.Προσθήκη νέας απάντησης