Είδα στον ύπνο μου πράσα. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι έτρωγα πράσα. Τι σημαίνει αυτό;

Απαντήσεις

Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς πράσα, σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές και δυσάρεστες καταστάσεις. Στενοχώριες, τσακωμοί θα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά των ημερών αυτών.

Αν δείτε πως φυτεύεται εσείς οι ίδιοι πράσα, σημαίνει ότι θα μπλέξετε σε ιστορίες χωρίς κανένα όφελος που θα σας προξενήσουν μεγάλες στενοχώριες.

Αν δείτε πως μαζεύεται πράσα στο σπίτι σας, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτό τον καιρό γιατί τα οικογενειακά σας μυστικά θα βγουν στη φόρα.

Αν δείτε πως τρώτε πράσα σημαίνει πως θα γίνετε ρεζίλι από ιστορίες βρώμικες που θα μπλέξετε επειδή το θελήσατε μόνοι σας.

Αν δείτε πως αγοράζετε πράσα ή τα ξεριζώνετε από το χωράφι σας ή από τον κήπο σας σημαίνει πως θα μάθετε πολύ δυσάρεστα νέα για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα πρέπει όμως να διασταυρώσετε τις πληροφορίες γιατί τα νέα αυτά θα έχουν σκοπό τη συκοφαντία.

Αν δείτε πως πουλάτε πράσα σημαίνει ότι θα γίνετε αιτία να συκοφαντηθούν πρόσωπα αδίκως.

Αν δείτε πως είναι ξερά τα πράσα ή σάπια ή τα περιφρονήσατε να τα φάτε ή να τα αγοράσετε, προξένησαν αηδία στην εμφάνισή τους ή τα πετάξατε, σημαίνει πως θα αποφύγετε με τη θέλησή σας και με το δυνατό χαρακτήρα σας κάθε δυσάρεστη κατάσταση που θα σας βρει αυτόν τον καιρό.Προσθήκη νέας απάντησης