Είδα στον ύπνο μου πουρνάρι. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι καθάριζα την αυλή μου που ήταν γεμάτη από τα πουρνάρια. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δείτε στον ύπνο σας πουρνάρι ή πουρνάρια να έχουν γεμίσει την αυλή σας ή το χωράφι σας και καλύπτουν όλο το γόνιμο έδαφος κι αυτό σας προξενεί στενοχώρια, σημαίνει πως θα σας βρουν βάσανα από κάποια παλιά σας υπόθεση που την θεωρούσατε ή μάλλον θέλατε κάποτε να την θεωρείτε τελειωμένη.

Αν δείτε λόγγους από πουρνάρια να σας εμποδίζουν να προχωρήσετε, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλά εμπόδια στις δουλειές σας και στις υποθέσεις σας αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως κόψατε πουρνάρια για να τα χρησιμοποιήσετε για φωτιά στο σπίτι σας χωρίς να είστε αγρότες, σημαίνει πως θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες.

Αν δείτε πως τα πουρνάρια σας προστατεύουν από την επιδρομή άγριων ζώων, σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη προστασία από εκεί που δεν την περιμένατε.

Αν δείτε πως κόβετε δένδρα από πουρνάρι και τα πετάτε, σημαίνει πως χάσετε μια προστασία.

Αν δείτε πως κόβετε τέτοια δένδρα και τους κορμούς τους κάνετε δοκάρια για να τα τοποθετήσετε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε καλές και γερές καταστάσεις στην οικογένειά σας και στην δουλειά σας.

Αν δείτε πως καίγεται ένα δάσος από πουρνάρια, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις γιατί θα δείτε να σας εγκαταλείπουν οι φίλοι σας και οι συνεργάτες σας.Προσθήκη νέας απάντησης