Είδα στον ύπνο μου πούπουλα. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δείτε στον ύπνο σας πως όλα γύρω σας είναι γεμάτα πούπουλα και αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα βρεθείτε σε τέλμα και δεν θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα.

Αιτία όμως τον κακού είστε εσείς που δεν έχετε πάρει τίποτα στα σοβαρά.

Το όνειρο σας ειδοποιεί πως πρέπει να στρωθείτε στη δουλειά με μεθοδικότητα και υπομονή για να καταφέρετε κάτι στη ζωή σας.

Αν δείτε πουλιά, κότες κλπ., και δείτε πως γεμίσατε πούπουλα, αυτό σημαίνει πως θα κινδυνέψετε να αρρωστήσετε.

Αν δείτε πως έχετε σπίτι σας μαξιλάρια και στρώματα από πούπουλα και ξαπλώνετε και αναπαύεστε σ' αυτά, σημαίνει πως θα το ρίξετε στην καλοπέραση και στην ξεγνοιασιά και θα αφήσετε πολύτιμο χρόνο να σας φύγει άδικα.

Αν δείτε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο ετοιμάζει στρώματα και μαξιλάρια πουπουλένια, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε κοντά τους αξέχαστες ερωτικές στιγμές.

Αν δείτε πως πέφτουν επάνω σας πούπουλα και αυτά σας ενοχλούν, σημαίνει πως κάποιο σαράκι σας τρώει για κάποια παλιά σας αγάπη που θα την θυμηθείτε αυτές τις μέρες.

Αν δείτε πως κρατάτε ένα πούπουλο στα χέρια σας και με αυτό γαργαλάτε άτομο του αντίθετου φύλου, σημαίνει πως θα κοιτάξετε να κινήσετε το ενδιαφέρον κάποιον προσώπου που σας αφορά.

Αν δείτε πως καίτε πούπουλα στη φωτιά, σημαίνει πως θα χάσετε κάποιες ελπίδες που είχατε για ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.Προσθήκη νέας απάντησης