Είδα στον ύπνο μου πόρτα. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι από τα νεύρα μου έσπασα την πόρτα του του σπιτιού μου. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν είδες πόρτα μεγάλη και ανοιχτή το όνειρό σου είναι καλό και το μήνυμα που σου στέλνει είναι ότι όλα θα πάνε καλά στη ζωή σου.

Αν όμως είναι μικρή και σκοτεινή η κλειστή θα αντιμετωπίσεις προβλήματα και στεναχώριες.

Αν ονειρευτείτε πως μπαίνετε σε μία πόρτα, είναι προειδοποίηση ότι δεν θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τους αντιπάλους σας. Αν δείτε άλλα άτομα να μπαίνουν σε μία πόρτα, είναι προμήνυμα πως δεν θα επιλύσετε προβλήματα που σας απασχολούν. Αν ονειρευτείτε ότι κλείνοντας μία πόρτα χτυπάτε κάποιον, είναι προειδοποίηση ότι δε θα δώσετε σωστές συμβουλές σε φιλικό σας πρόσωπο με αποτέλεσμα να το βλάψετε άθελά σας.Αν δείτε στον ύπνο σας πως φτιάχνετε μια πόρτα και πως την τοποθετείτε στο σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας και την δοκιμάζετε να ανοίγει και να κλείνει καλά, σημαίνει πως αυτόν τον καιρό όλα θα έλθουν βολικά και θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας.

Αν δείτε την πόρτα του σπιτιού σας κλειστή, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλα και αξεπέραστα προβλήματα και θα στενοχωρηθείτε.

Αν δείτε την πόρτα κλειστή και την ανοίξετε, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες αυτόν τον καιρό στις δουλειές σας.

Αν δείτε την πόρτα του σπιτιού σας ανοιχτή μπορεί να έλθουν επισκέψεις.

Αν δείτε μια πόρτα στο σπίτι σας να είναι σπασμένη ή τη σπάσατε εσείς για να μπείτε μέσα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ατυχήματα ή δημιουργήσετε εσείς δυσάρεστες καταστάσεις στο σπίτι σας.

Αν δείτε ότι ανοίγετε την πόρτα κάποιον δημόσιου κτιρίου και μπαίνετε μέσα, σημαίνει ότι θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας αυτόν τον καιρό και θα έχετε μεγάλη κοινωνική άνοδο.

Αν δείτε πως έχουν παραβιάσει μια πόρτα του σπιτιού σας, σημαίνει ότι θα δώσετε δικαιώματα και θα σας κουτσομπολεύουν.

Αν δείτε ότι ανοίγετε την πόρτα μιας εκκλησίας, αυτό σημαίνει μεγάλες επιτυχίες και μεγάλη ευτυχία.

Αν δείτε πως ανοίγετε την πόρτα ενός κήπου και μπαίνετε μέσα, σημαίνει για σας μεγάλη ερωτική επιτυχία.

Αν δείτε πως ανοίγετε την πόρτα μιας φτωχής καλύβας, αυτό σημαίνει ότι δεν πετύχετε τίποτα το αξιόλογο στην δουλειά που κάνετε.

Αν δείτε ότι ανοίγετε πολλές πόρτες, αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας κατ δεν θα έχετε καμιά κατάληξη σίγουρη.

Αν δείτε να ανοίγετε την πόρτα ενός ξενοδοχείου, θα κάνετε νέες επαφές και νέες γνωριμίες στη ζωή σας.

Αν δείτε πόρτα φυλακής, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες, αν δείτε ότι ανοίγετε την πόρτα και βγαίνετε έξω, σημαίνει πως θα φύγούν από πάνω σας στενοχώριες και βάσανα.

Αν δείτε πως είστε μέσα από πόρτα κι ακούτε κρυφά το τι γίνεται μέσα σε ένα δωμάτιο, αυτό σημαίνει ότι το πρόσωπο που αγαπάτε θα σας προδώσει με τον χειρότερο τρόπο. Τέλος αν δείτε πως φεύγοντας από το σπίτι σας ασφαλίσατε καλά την πόρτα του, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη σιγουριά στο σπίτι σας και την οικογένειά σας και κανείς και τίποτα δεν θα μπορέσει να σας διαταράξει την οικογενειακή σας γαλήνη και ευτυχία. Αν δείτε ότι μπαίνατε σε οποιαδήποτε πόρτα, σημαίνει πως άδικα θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από τους εχθρούς σας.

Αν όμως είναι η πόρτα του σπιτιού της παιδικής σας ηλικίας, σημαίνει ότι οι μέρες σας θα είναι γεμάτες από ευημερία και ευφροσύνη.

Αν δείτε άλλους να μπαίνουν σε πόρτα, σημαίνει μάταιες προσπάθειες για να ταχτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Επίσης, για τους αγρότες, σημαίνει αλλαγές στην πολιτική. Για ένα συγγραφέα, σημαίνει ότι το κοινό δεν θα διαβάσει τα έργα του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για έγγραφες δηλώσεις του.

Το να δείτε ότι προσπαθείτε να κλείσετε μια πόρτα, η οποία τελικά πέφτει και χτυπάει κάποιον, σημαίνει ότι κάτι κακό θα συμβεί σε φίλο σας λόγω απερίσκεπτης συμβουλής που του δώσατε.

Προσθήκη νέας απάντησης