Είδα στον ύπνο μου ποντίκια. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ονειρευτείτε ποντίκια, σημαίνει οικογενειακά προβλήματα και ασταθείς φίλους. Οι επιχειρήσεις σας θα πάρουν απογοητευτική τροπή.

Αν δείτε πως σκοτώνατε ποντίκια, σημαίνει πως θα νικήσετε τους εχθρούς σας.

Αν δείτε πως σας ξεφεύγανε, είναι σημάδι αμφίβολων αγώνων.

Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ποντίκια, προβλέπονται άγνωστοι εχθροί που θα προσπαθήσουν να την υποτιμήσουν. Αν δει πως υπήρχε ποντικός μέσα στα ρούχα της, σημαίνει πως θα παίξει κύριο ρόλο σε κάποιο σκάνδαλο.

ονειροκριτησ.gr

Αν στο σπίτι σου δεις πως υπάρχουν ποντίκια πρόσεχε γιατί μπορεί να σε ξεγελάσουν στα οικονομικά σου.Πεινασμένα, σκοτεινά κι πολλαπλασιαζόμενα, τα ποντίκια είναι όντα αισχρά, που δεν σταματούν να μας τρώνε τις τροφές και τους σπόρους και όταν είναι πολλά σπέρνουν τη μιζέρια και τις πιο τρομερές αρρώστιες όπως η πανώλη και η ψώρα. Γι’ αυτό το λόγο οι Αρχαίοι είχαν ως Θεό των Ποντικών, τον Απόλλωνα τον Σμίνθειο, που όταν ήταν θυμωμένος έστελνε βέλη με πανώλη και τη γιάτρευε όταν ήταν ικανοποιημένος. Δεν θα έπρεπε λοιπόν να μας παραξενεύει το γεγονός ότι τα τρωκτικά αυτά μας προκαλούν τρόμο κι αηδία.

Στα όνειρα, τα ποντίκια κι οι αρουραίοι είναι η μεταφορά των ανησυχιών κι αντιπροσωπεύουν ότι μας τρώει μέσα μας, που μας απασχολεί και μας ανησυχεί. Είναι πολλές φορές η φωνή της συνείδησης που μας θυμίζει ότι έχουμε πει ή έχουμε κάνει κάτι κακό.

Η βασική διαφορά ανάμεσα στα όνειρα με ποντίκια κι αρουραίους υπάρχει στην ένταση ή τη βαρύτητα της σημασίας τους, μεγαλύτερη στους αρουραίους μικρότερη στα ποντίκια, τα οποία μερικές φορές μπορούν να έχουν ερωτικά υπονοούμενα, αλλά πάντα έναν βρώμικο και νοσηρό ερωτισμό.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα ποντίκι δείχνει φόβο, πραότητα, ασημαντότητα κι έλλειψη επιθετικότητας. Έχουμε συναισθήματα ανικανότητας και φόβου ότι δεν μετράμε. Το όνειρο μπορεί να μας λέει ότι καταναλώνουμε πολύ χρόνο στο να κρυβόμαστε στις σκιές. Εναλλακτικά, μπορεί να συμβολίζει μικρές ενοχλήσεις και ανησυχίες.

Αν βλέπουμε ότι σκοτώνουμε ή παγιδεύουμε ένα ποντίκι σημαίνει ότι οι άλλοι κάνουν μεγάλο θέμα μικρά ζητήματα στη ζωή μας.

Αν δούμε ότι εμείς ή κάποιος άλλος τρώει ένα ποντίκι σημαίνει ότι υπάρχει κάτι, που μας ενοχλεί στη συνείδηση μας και πρέπει να το βγάλουμε από μέσα μας.

Αν βλέπουμε ότι κυνηγούν ένα ποντίκι σημαίνει ότι δεν υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας. Αφήνουμε τους άλλους να μας κάνουν ότι θέλουν.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε πολλά ποντίκια δείχνει ότι καταναλώνουμε πολύ χρόνο σε μικρά προβλήματα και ασήμαντα θέματα.

Αν βλέπουμε ποντίκια να τρώνε ή τα ταΐζουν σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί να ρίξει την αυτοπεποίθησή μας. Κάποιοι αδίστακτοι άνθρωποι προσπαθούν να κατασπαράξουν τα εισοδήματά μας

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα χάμστερ αντιπροσωπεύει υποανάπτυκτα συναισθήματα. Απομακρυνόμαστε από τους άλλους, έτσι ώστε να αποφύγουμε να πληγωθούμε. Μπορεί επίσης να δείχνει ότι τα σεξουαλικά ζητήματα είναι ασήμαντα για εμάς. Μπορούμε να ξεχωρίσουμε το σεξ από τον έρωτα.

http://www.astrologer.gr/

 

ποντίκια

ΝίκοςΤο ποντίκι είναι φορτισμένο περισσότερο με αρνητικές έννοιες, όπως η δειλία, η φθορά και η κλοπή. Κάποιες ερευνητικές εργασίες έχουν δείξει ότι μια διάρρηξη ή κλοπή μπορεί να προγνωστεί μέσα από τα όνειρα που έχουν σκηνές με ποντίκια που μπαίνουν στο σπίτι ή κυκλοφοράνε στο υπόγειο. Αν δείτε ότι τα ποντίκια φεύγουν μακρυά σας θορυβημένα από την παρουσία σας, είναι ένα καλό σημάδι ότι κάποια σχέδια των εχθρών σας δεν θα ευοδωθούν. Αν δείτε ότι βρίσκετε ένα ποντίκι ανάμεσα σε τρόφιμα, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις επαγγελματικού ή οικονομικού περιεχομένου.Είδα στον υπνο μου ότι βρίσκεται ένα ποντίκι ακηνιτο στο δωμάτιο κ ότι τσιριξα κ έφυγε...τι μπορεί να σήμαινε? ευχαριστώΕιδα να κοιμουνται στα παραθυρα του σπιτιου ποντικια απ την εξω μερια κ τους εριχνα σπρει για να τα σκοτωσωΕίδα στον ύπνο μου ψοφια ποντίκια τι μπορεί να σημαίνει?

Προσθήκη νέας απάντησης