Είδα στον ύπνο μου πόλη. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως ήμουν σε μιά άγνωστη πόλη. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν μέσα σε μια πόλη το όνειρό σου είναι καλό. Φανερώνει ότι θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου.

Εάν η πόλη ήταν μικρή πάλι θα έχεις επιτυχίες αλλά μικρές.

Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε ξένη πόλη, είναι προμήνυμα αλλαγής τόπου διαμονής ή τρόπου ζωής.Εγώ πάλι είδα όνειρο ότι έφυγα από την πόλη μου. Ξέρετε τι σημαίνει;Αν ονειρευτείτε πως είσαστε σε μια ξένη πόλη, σημαίνει ότι θα έχετε την ατυχία να αλλάξετε κατοικία ή τρόπο ζωής.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε πόλη ξένη κι άγνωστη, σημαίνει πως θα ξεσηκωθείτε και θα πάτε να μείνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τον τόπο που ζείτε τώρα.

Αν είστε υπάλληλοι, σημαίνει πως θα πάρετε μετάθεση ή απόσπαση.

Αν είστε εμπορευόμενοι, θα πάτε κάπου μακριά και θα πάνε οι δουλειές σας καλά.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε στην ίδια πόλη που κατοικείτε τώρα και σας κάνουν εντύπωση τα μεγάλα της κτίρια, υπάρχουν δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια περίοδο ευημερίας και οικονομικής ανόδου.

Αν δείτε πως η πόλη αυτή είναι ασήμαντη και μικρή, ή βλέπετε πως βρίσκεστε σε μια τέτοια πόλη, σημαίνει πως σας περιμένει η φτώχεια και η ανέχεια.

Αν δείτε την ίδια πόλη που ζείτε και σας κάνει εντύπωση αυτό χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, σημαίνει πως θα πάνε όλες σας οι δουλειές καλά και τα σχέδια σας θα πραγματοποιηθούν.

Αν δείτε ότι βρίσκεστε μέσα σε μια πόλη που την έχουν τυλίξει οι φλόγες, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν ζημιές οικονομικές.

Αν δείτε πως βρεθήκατε σε μια πόλη κατεστραμμένη, έρημη, ερειπωμένη και γκρεμισμένη, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη στενοχώρια γιατί όλες σας οι προβλέψεις και τα σχέδιά σας θα ναυαγήσουν.

Αντίθετα αν δείτε πως βρίσκεστε σε μια πόλη με πολύ κόσμο και μεγάλη κίνηση, αυτό σημαίνει να περιμένετε μεγάλη πρόοδο στη δουλειά σας και οικονομική άνοδο.

Προσθήκη νέας απάντησης