Είδα στον ύπνο μου πολεμικό πλοίο. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι υπηρετούσα σε ένα πολεμικό πλοίο. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ονειρευτείτε πολεμικό πλοίο, είναι προειδοποίηση για ταξίδια, απομάκρυνση από φίλους και προβλήματα για τη χώρα σας. Αν δείτε ότι το πλοίο ταξιδεύει σε θάλασσα με τρικυμία, είναι προμήνυμα κινδύνου για προσωπικά σας ζητήματα.

 

Αν δείτε στον ύπνο σας πολεμικό πλοίο, σημαίνει μακρινά ταξίδια και χωρισμό από τη χώρα και τους φίλους σας, και ίσως πολιτικές διαμάχες στη χώρα σας.

Αν το πλοίο ήταν χτυπημένο, σημαίνει πως ξένα στοιχεία θα βλάψουν τις εθνικές υποθέσεις.

Αν το πλοίο ταξίδευε σε ταραγμένη θάλασσα, σημαίνει πως ξένες δυνάμεις θα βάλουν σε κίνδυνο προσωπικές σας υποθέσεις.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως σε μια γαλήνια θάλασσα πλέουν πολεμικά πλοία και σας κάνει εντύπωση το γεγονός, σημαίνει πως έχετε βάλει μπροστά πολλά και μεγαλεπήβολα σχέδια.

Αν δείτε ότι ο στόλος έρχεται προς το μέρος σας ή μπαίνει σε λιμάνι όχι σε ναύσταθμο, αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια θα πραγματοποιηθούν και θα νιώσετε μια μεγάλη οικονομική άνθιση.

Αν είστε εμπορευόμενος άνθρωπος και έχετε στο μυαλό σας να ξεκινήσετε μια καινούργια επιχείρηση και δείτε αυτό το όνειρο, μην διστάσετε να προχωρήσετε, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία.

Αν είστε νέος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα δείξετε δυναμισμό και εργατικότητα και θα κάνετε μια λαμπρή καριέρα.

Αν δείτε δε πως βρίσκεστε πάνω σε πολεμικό πλοίο, σημαίνει για σας πλούτη και αξιώματα.

Κακό είναι αν δείτε στον ύπνο σας ότι βυθίζεται ένα πολεμικό πλοίο, αυτό σημαίνει πως τα σχέδιά σας θα σημειώσουν παταγώδη αποτυχία.

Προσθήκη νέας απάντησης