Είδα στον ύπνο μου πόδια. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι είχα πολύ μακριά πόδια. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ονειρευτείτε ότι κοιτάζετε τα πόδια σας, είναι προειδοποίηση απογοήτευσης. Αν δείτε πως κοιτάζετε τα πόδια κάποιου άλλου, σημαίνει ότι οι εξελίξεις στη ζωή σας θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Αν ονειρευτείτε πως πλένετε τα πόδια σας, είναι προειδοποίηση ότι άλλα άτομα θα σας εκμεταλλευτούν. Αν δείτε ότι πονάνε τα πόδια σας, είναι προμήνυμα οικογενειακών προβλημάτων.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε πόδια γερά και δυνατά και αισθάνεστε ικανοποίηση γι αυτό, σημαίνει πως σας περιμένουν ευτυχισμένες μέρες γιατί θα πάρετε χρήματα όποια δουλειά κι αν κάνετε.

Τα γερά πόδια που θα δείτε σε άλλον σημαίνει ότι θα σας υποστηρίξουν για να ανεβείτε κοινωνικά και επαγγελματικά.

Αν δείτε ωραία γυναικεία πόδια και σας κάνουν εντύπωση στο όνειρό σας, αν είστε άνδρας σας περιμένουν αισθηματικές περιπέτειες, αν είστε γυναίκα θα σημειώσετε επιτυχία με το να εξουδετερώσετε ερωτική σας αντίπαλο.

Αν μια γυναίκα δει ότι έχει ωραία πόδια, αυτό σημαίνει πως θα πάθει ζημιές από την μεγαλομανία της αν δεν εκμεταλλευτεί σωστά τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν. Αν δείτε πως έχετε πόδια καθαρά, σημαίνει πως θα κάνετε γνωριμίες πολύ χρήσιμες. Αν δείτε πως πλένετε τα πόδια σε καθαρό νερό, σημαίνει πως θα ρισκάρετε, θα ριψοκινδυνέψετε αλλά θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες γι αυτό μην διστάσετε να πάρετε όποια απόφαση αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως έχετε λερωμένα πόδια θα πρέπει να προσέξετε τις παρέες σας και τις φιλίες που θα σας προτείνουν, δεν θα σας βγάλουν σε καλό.

Αν δείτε πως πλένετε τα πόδια κάποιου άλλου, σημαίνει πως με κάποιον παλιό εχθρό θα τα βρείτε και θα γίνετε φίλοι.

Αν δείτε πως σας φιλούν τα πόδια, να προσέξετε πολύ όσους σας τριγυρίζουν, δεν είναι όλοι τους καλοί.

Αν φιλάτε εσείς πόδια άλλου, αυτό σημαίνει πως θα υποκριθείτε αλλά θα πάθετε μεγάλο κοινωνικό κατήφορο.

Αν δείτε πως χτυπήσατε τα πόδια σας, σημαίνει ατύχημα και οικονομική ζημιά που θα είναι μεγαλύτερη αν δείτε πως σας έκοψαν το πόδι ή είδατε πόδια κομμένα.

Αν δείτε ότι έχετε πολύ μαλλιαρά πόδια, σημαίνει πως θα νιώσετε δυνατοί στο περιβάλλον σας.

Αδύνατα πόδια σημαίνουν δυσκολίες, δυσπραγίες και οικονομικές ζημιές.

Αν δείτε πως περπατάτε με πόδια ξύλινα, σημαίνει πως θα ζημιωθείτε οικονομικά.

Αν δείτε ότι τα πόδια σας είναι άρρωστα και πρησμένα, μην περιμένετε τίποτα καλό αυτές τις μέρες.

Αν μια νέα γυναίκα ανύπαντρη δει στον ύπνο της ανδρικά πόδια γερά, σημαίνει πως θα κάνει γάμο πετυχημένο και σύντομο και θα γίνει ευτυχισμένη.

Αν ονειρευτείτε πως κοιτάζατε τα πόδια σας, είναι προμήνυμα απογοήτευσης, θα σας ξεπεράσει κάποιος με μεγαλύτερη θέληση και ισχυρότερο χαρακτήρα.

Το να δείτε πως κοιτάζατε τα πόδια κάποιου άλλου, σημαίνει πως θα εδραιώσετε τα δικαιώματα σας με ευχάριστο αλλά αποφασιστικό τρόπο και θα ξεπεράσετε τα συνηθισμένα όρια στη ζωή σας.

Αν ονειρευτείτε πως πλένατε τα πόδια σας, σημαίνει πως θ' αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν.

Αν ονειρευτείτε πως σας πονούσαν τα πόδια σας, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα οικογενειακά που θα σας προκαλέσουν ψυχικά τραύματα.

Αν ονειρευτείτε πως τα πόδια σας ήταν κόκκινα και πρησμένα, σημαίνει πως θα κάνετε μιαν απότομη αλλαγή στη δουλειά σας και θα χωρίσετε από την οικογένεια σας.

Γενικά, αυτό το όνειρο είναι κακό.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι θαυμάζατε κάποια καλοκαμωμένα γυναικεία πόδια, σημαίνει επιπολαιότητα και κακή κρίση.

Αν ονειρευτείτε κακοσχηματισμένα πόδια, σημαίνει επιζήμιες απασχολήσεις και μη συνεργάσιμους συναδέλφους.

Τα πληγωμένα πόδια στ' όνειρο προμηνούν απώλειες και κρίσεις ελονοσίας.

Αν δείτε πως είχατε έλκη στα πόδια σας, σημαίνει ότι θα εξαντλήσετε το εισόδημα σας για να βοηθήσετε άλλους.

Αν δείτε ότι δεν μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα πόδια σας, σημαίνει φτώχεια.

Το να δείτε ότι σας έκοψαν το ένα πόδι, είναι προμήνυμα απώλειας πολύτιμου φίλου, και πως η ζωή στο σπίτι σας θα γίνει δύσκολη.

Αν μια νέα γυναίκα δει ότι έχει μαλλιαρά πόδια, σημαίνει ότι θα επιβληθεί στο σύζυγο της. Αν ονειρευτείτε ότι τα πόδια σας ήταν καθαρά και καλοκαμωμένα, σας περιμένει ευτυχισμένο μέλλον με αφοσιωμένους φίλους.

Προσθήκη νέας απάντησης