Είδα στον ύπνο μου πνιγμό. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι πήγα για μπάνιο στη θάλασσα και πνιγόμουν. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δεις στο όνειρο πνιγμό, μπορεί να είναι καλό, αλλά και κακό σημάδι. Εξαρτάται από την έκβαση του πνιγμού. Αν δεις πως πνίγεσαι, να περιμένεις στενοχώρια και προβλήματα. Αν όμως τελικά σώζεσαι, σημαίνει πως περνάς μια περίοδο άγχους, αλλά τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αν δεις πως κάποιος σε βοήθησε να σωθεί, θα έχεις κοινωνική άνοδο και πιθανόν να πάρεις κάποια χρήματα.Αν εσύ σώζεις άλλους από πνιγμό, τότε θα βοηθήσεις κάποιον που σε χρειάζεται. Αν δεις να πνίγεται αγαπημένο σου πρόσωπο, να ξέρεις πως περνά μια στενοχώρια και ότι μπορεί να στενοχωρηθείς και εσύ εξ'αιτίας του. Επίσης, αν δεις πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε πνίγει, θα πάρεις μια στενοχώρια από αυτό.Αν δεις πως εσύ πνίγεις κάποιον, θα περάσεις ένα άγχος.

Εδώ πρέπει να ξεχωρίσουμε την λέξη ΠΝΙΓΩ από τη λέξη ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΩ που έχει τη δική της έννοια και σημασία στην ανάλογη λέξη στον ονειροκρίτη. Αν λοιπόν δείτε πως πνίγετε κάποιο πρόσωπο σε μια θάλασσα, σε ένα ποτάμι, σε ένα λάκκο με νερό, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε μια κατάσταση νεύρων και θα κοιτάξετε να κάνετε κάποιο κακό σε κάποιον ή κάποιους.

Το όνειρο σας ειδοποιεί να κοιτάξετε να βάλετε μπροστά την λογική σε μια ενδεχόμενη διαφορά σας με κάποιον γιατί μετά θα το μετανιώσετε οπωσδήποτε.

Αν δείτε πως προσπαθούσε να σας πνίξει η γυναίκα σας, αυτό σημαίνει πως την έχετε αφήσει πολύ ελεύθερη και θα κοιτάξει να το εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο.

Αν είστε νέος και ανύπαντρος και δείτε πως κάποια κοπέλα ή γυναίκα προσπαθεί να σας πνίξει, σημαίνει ότι θα σας φέρουν προξενιά πολύ σύντομα.

Αν δείτε σαν άνδρας πως είναι γυναίκα αυτή που επιπλέει στα κύματα, ή στα βράχια, ή στην άμμο, αυτό σημαίνει πως κάποια γυναίκα έχει την ανάγκη σας.

Το ίδιο σημαίνει και για την γυναίκα που θα δει άνδρα πνιγμένο.

Αν δείτε πως εσείς κινδυνεύετε να πνιγείτε και πως προσπαθείτε να γλιτώσετε είτε σε θάλασσα, είτε σε λίμνη, ή ποτάμι, αυτό σημαίνει πως θα παλέψετε πολύ στη ζωή σας αλλά θα καταφέρετε να βγείτε κερδισμένοι και θα ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά. Αν δείτε πως νιώθετε απελπισμένοι από διάφορα περιστατικά και πάτε να πνιγείτε, αυτό σημαίνει πως ευχάριστα 'γεγονότα θα σας βρουν, χρήματα θα κερδίσετε και άνοδο στην εργασία σας.

Αν δείτε κάποιον ή κάποια να πνίγεται μπροστά στα μάτια σας και προσπαθείτε να τον ή να την σώσετε, σημαίνει πως θα τον ή την οδηγήσετε στην καταστροφή ή την αφάνεια. Αν δείτε πως κάποιοι άλλοι προσπαθούν να σας πνίξουν, αυτό σημαίνει πως αν δεν έχετε χρέη θα τα δημιουργήσετε και θα δεινοπαθήσετε γιατί στο τέλος θα σας καταπιέσουν σε μεγάλο βαθμό γιατί δεν θα κάνετε σωστή διαχείριση στις δουλειές σας ή δεν 9α τοποθετήσετε σωστά τα χρήματα που θα δανειστείτε.

Αν δείτε πως σας πνίγει κάτι χωρίς όμως να υπήρχε κατά την διάρκεια τον ύπνου σας αναπνευστικό πρόβλημα, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στις δουλειές σας όσο και στην οικογένειά σας

Αν πάλι δείτε πως κινδυνεύετε από ασφυξία χωρίς πάλι να έχετε αναπνευστικό πρόβλημα, αυτό σημαίνει πως έχετε αφήσει πολλά προβλήματά σας άλυτα και θα βρείτε τώρα όλα να σας ταλαιπωρούν και δύσκολα θα βρείτε λύση.

Κακό είναι αν δείτε ότι θέλετε να πνιγείτε με σχοινί, σημαίνει οικονομική καταστροφή. Αν ένας νέος δει μια γυναίκα να προσπαθεί να τους περάσει σχοινί στο λαιμό για να τον πνίξει, αυτό σημαίνει πως θα αποτύχει στο γάμο του.

Αν δει ότι ο ίδιος περνάει σχοινί στο λαιμό μιας γυναίκας για να την πνίξει, σημαίνει πως θα παντρευτεί από συμφέρον και θα την κάνει δυστυχισμένη.

Αν δείτε πως καταφέρατε και πνίξατε πουλιά πετούμενα, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημες εντυπώσεις γιατί δεν θα εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Αν δείτε πως πνίγετε άγρια ζώα, σημαίνει πως θα κατατροπώσετε και θα εξουδετερώσετε εχθρούς και αντιπάλους.

Αν δείτε πως πνίγετε κότες, πάπιες κλπ., θα προξενήσετε καταστροφές στην οικογένειά σας με τον τρόπο ζωής που κάνετε.

Αν ονειρευτείτε ότι πνιγόσαστε, σημαίνει απώλεια υλική και ηθική, αλλά αν κάποιος σας έσωσε, μπορείτε να περιμένετε άνοδο κοινωνική, τιμές και πλούτο.

Το να δείτε άλλους ότι πνίγονται και πάτε να τους βοηθήσετε, είναι σημάδι ότι θα βοηθήσετε φίλους να καταλάβουν υψηλές θέσεις, πράγμα που θα σας κάμει να αιστανθείτε ευχαρίστηση. 

Για μια νέα κοπέλα που θα δει ότι ο αγαπημένος της πνίγεται, σημαίνει στέρηση.

Προσθήκη νέας απάντησης