Είδα στον ύπνο μου πήδημα. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δεις στον ύπνο σου πως πηδάς εμπόδια θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Αν προσπαθείς να πηδήξεις κάποιο εμπόδιο και δεν μπορείς, θα έχεις δυσκολίες σε θέματα που σε αφορούν και για να τα λύσεις θα αναγκαστείς να δεχτείς βοήθεια και υποστήριξη από κοντινούς σου ανθρώπους.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας είχαν παρουσιαστεί εμπόδια κι αναγκαστήκατε να τα πηδήσετε με επιτυχία, σημαίνει πως θα βρείτε δυσκολίες τις οποίες θα ξεπεράσετε. Αν όμως δείτε ότι δεν τα καταφέρατε, σημαίνει πως κάτι θα σας συμβεί και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε πως κάνατε πηδήματα για ξεμουδιάσετε ή για να αθληθείτε, αυτό σημαίνει πως θα τα βγάλετε πέρα όσες δυσκολίες κι αν σας παρουσιαστούν. Αν δείτε πως είστε αθλητής και πως πηδούσατε άλμα εις μήκος, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχίες στα ζωή σας και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση. Αν πηδούσατε άλμα εις ύψος και σας έκανε εντύπωση, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες αυτόν τον καιρό σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Κακό είναι αν δείτε ότι υπήρχαν μπροστά σας φωτιές και δείτε ότι τις πηδούσατε για να προχωρήσετε. Αν δείτε πάλι ότι πηδάτε κάποιο φράχτη και βγήκατε από κάπου που είστε αποκλεισμένος, αυτό σημαίνει ότι 8α σας φύγουν οι στενοχώριες γιατί όλα θα σας πάνε καλά αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως πηδάτε από αεροπλάνο, κάποιο κακό θα σας συμβεί, αν δείτε από τρένο ή λεωφορείο, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε μια σημαντική ευκαιρία.Είδα όνειρο ότι πηδούσα τη γυναίκα του γείτονα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;Το πήδημα στα όνειρα είναι ένας καλός οιωνός όταν πηδάμε προς τα πάνω, είτε σε άλμα εις ύψος, είτε σε απλά άλματα είτε σε μήκος, όπου σε αυτές τις περιπτώσεις δείχνουν τις δυνάμεις μας ή τις δυνάμεις, που έχουμε με τη βοήθεια των άλλων.

Αν όμως το άλμα δεν είναι αθλητικό σημαίνει ότι θέλουμε να πηδήξουμε τα εμπόδια της ζωής με εύκολο τρόπο, κάτι που δεν είναι συνετό. Η φύση των προβλημάτων ή των κινδύνων θα φανεί από το τι πηδάμε.

Αν στα όνειρα μας βλέπουμε υποχρεωμένους να πηδήξουμε σημαίνει ότι θα βρεθούμε σε μια δύσκολη κατάσταση , που θα πρέπει να ξεπεράσουμε δοκιμαζόμενοι σε πράγματα, που δε θα θέλαμε, αφού δεν είμαστε έτοιμοι να τα ξεπεράσουμε. Αυτό όμως το αποτέλεσμα θα φανεί από το αποτέλεσμα του άλματος, αν θα είναι καλό ή κακό.

Αν αυτό που βλέπουμε είναι ότι πρέπει να πηδήξουμε, αλλά δεν καταφέρνουμε να το κάνουμε, αποκαλύπτει το φόβο μας να κάνουμε μια απροσεξία ή κάτι που δεν είναι συνετό. Επίσης σημαίνει ότι φοβόμαστε το αβέβαιο και δε μας αρέσει η αλλαγή.

Μια άλλη ερμηνεία είναι ότι αν κάνουμε ένα άλμα σημαίνει ότι έχουμε ανάγκη να διακινδυνεύσουμε και να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Μέσω αυτής της κίνησης θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε προς τους στόχους μας.

Αν κάνουμε εμείς ή κάποιος άλλος ένα άλμα αντιπροσωπεύει την αποφασιστικότητα μας και τα κίνητρα μας για έναν στόχο. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε κάποιο εμπόδιο ή δυσκολία. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τον βαθμό δυσκολίας του άλματος και την απόδοση μας, καθώς δείχνει το βαθμό αυτοπεποίθησης μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι πηδάμε πάνω από ένα αντικείμενο σημαίνει ότι στο τέλος θα ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας και τους στόχους μας μετά από αρκετές προσπάθειες κι αγώνα.

Προσθήκη νέας απάντησης