Είδα στον ύπνο μου περιστέρι. Τι είναι;


Απαντήσεις

Αν ονειρευτείς περιστέρι και είναι άσπρο θα πάρεις χαρούμενη είδηση. Αν το περιστέρι είναι μαύρο, θα κουραστείς από προσπάθειες που θα κάνεις για να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Αν δεις περιστέρια να πετούν, θα πάρεις χαρούμενες ειδήσεις και θα έχεις επιτυχία σε ότι σε απασχολεί.

Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κάτασπρο και ζωηρό περιστέρι, είναι μήνυμα χαράς, ευτυχίας και ευημερίας.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει ευχάριστες ειδήσεις, γρήγορο και ευτυχισμένο γάμο. Το μαύρο περιστέρι σημαίνει επιτυχία αλλά θα κοπιάσετε πολύ για να πετύχετε τους σκοπούς σας και τις επιδιώξεις σας.

Αν το περιστέρι το δείτε να πετά στον ουρανό, σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστα νέα για κάτι που περιμένατε από καιρό τώρα θα πραγματοποιηθεί.

Αν δείτε πολλά περιστέρια μαζί είτε να πετούν, είτε να είναι σε μια πλατεία, ή χωράφι, σημαίνει για σας πρόοδο, ευημερία, ευτυχία και χαρά.

Για τους νέους-ες σημαίνει αποκατάσταση και έρωτα που θα καταλήξει σε έναν πετυχημένο γάμο.

Για όλους σημαίνει επιτυχίες παντού και αν είστε εμπορευόμενοι μην διστάσετε να ρισκάρετε σε οποιαδήποτε επιχείρηση.

Η επιτυχία σας είναι σίγουρα εξασφαλισμένη, η τύχη είναι με το μέρος σας, αγοράστε και κανένα λαχείο. Αν δείτε πως πιάσατε ένα περιστέρι και το κρατάτε στα χέρια σας, να είστε σίγουροι τόσο για την καλή σας τύχη, όσο και για την ευτυχία που θα νιώσετε βλέποντας να τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται, οι σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους να είναι τέλειες και να νιώσετε την μεγάλη υποστήριξη συγγενών και φίλων.

Για τους νέους-ες το περιστέρι που θα δουν να κρατάνε στα χέρια τους είναι επιτυχία στη ζωή τους και την ευτυχία που θα βρουν κοντά στο πρόσωπο που αγαπάνε και που θα γίνουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Αν δείτε πως σκοτώνετε περιστέρια με ντουφέκι, σημαίνει για σας πως όσο κι αν η τύχη και η ευτυχία ήλθαν κοντά σας, θα τα καταστρέψετε όλα με τα ίδια σας τα χέρια.

Αν δείτε πως σφάζετε περιστέρι ή περιστέρια, αυτό σημαίνει πως θα φερθείτε με αχαριστία και αγνωμοσύνη σε άνθρωπο ή ανθρώπους που σας ευεργέτησαν ή θα κοιτάξετε να τους εκμεταλλευτείτε με τον χειρότερο τρόπο. θα δείξετε εγωισμό και θα φερθείτε πολύ σκληρά και ανάξια σε άτομο ή άτομα που έτυχε να έχουν την ανάγκη σας και αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσετε πολύ.

Αν δείτε πως τρωτε στο τραπέζι σας περιστέρια, αυτό σημαίνει πλούτη, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη. Για δε τους ανύπαντρους πλούσιο και ευτυχισμένο γάμο.

Αν δείτε πως μαδάτε περιστέρι, αυτό σημαίνει πως θα σας περιφρονήσει o κόσμος με τις παράνομες ενέργειές σας εις βάρος άλλων.

Αν τέλος δείτε περιστέρια να μαλώνουν μεταξύ τους να περιμένετε να αντικρίσετε την αχαριστία από πρόσωπα που τα είχατε ευεργετήσει.

Αν δείτε περιστέρια να ζευγαρώνουν αυτό σημαίνει πως θα ζήσετε ευτυχισμένες μέρες κοντά στο πρόσωπο που αγαπάτε. Κακό είναι αν δείτε ψόφια περιστέρια ή να πέφτουν ψόφια από τον ουρανό.

Αν δείτε στ' όνειρο σας περιστέρια που γουργουρίζουν στις φωλιές τους, προβλέπεται οικογενειακή γαλήνη και καλά παιδιά.

Για μια κοπέλα, αυτό το όνειρο προμηνά ένα γρήγορο και άνετο γάμο.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι παίρνατε μέρος σε αγώνα σκοποβολής, όπου στύχος ήταν περιστέρια, σημαίνει πως, ο σκληρύς χαρακτήρας σας θα εμφανιστεί στις συναλλαγές σας και πως πρέπει να προφυλαχτείτε από διασκεδάσεις χαμηλού επιπέδου.

Αν δείτε περιστέρια να πετούν, σημαίνει ελευθερία και ίσως νέα από κάποιον που λείπει. 

Αν δείτε περιστέρια να ζευγαρώνουν και να χτίζουν φωλιές, προβλέπεται ειρήνη και χαρούμενη οικογενειακή ζωή, άπου τα παιδιά θα είναι υπάκουα και η ευτυχία θ' αγκαλιάζει τους πάντες.

 Το ν' ακούσετε στ' όνειρύ σας το θλιβερό τιτίβισμα περιστεριών, συνήθως είναι προμήνυμα θανάτου ένας πατέρα.

Αν δείτε σκοτωμένο περιστέρι, προβλέπεται χωρισμός ζευγαριού από απιστία ή θάνατο.

Άσπρα περιστέρια, σημαίνουν αφθονία και πιστούς φίλους.

Προσθήκη νέας απάντησης