Είδα στον ύπνο μου περίλυπο. Τι είναι;


Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας συνέβη κάτι το δυσάρεστο και νιώσατε λύπη, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια μεγάλη και αναπάντεχη χαρά.

Αν νιώσατε περίλυπος για τον χαμό ενός δικού σας προσώπου, ή για κακές πράξεις του, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο ευχαρίστησης και οικογενειακής ευτυχίας.

Αν δείτε πως νιώσατε περίλυπος γιατί χάσατε χρήματα ή γιατί δεν πηγαίνουν καλά οι δουλειές σας, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα και οι δουλειές σας θα πάνε πολύ καλά.

Αν όμως δείτε πως νιώσατε περίλυπος για την απώλεια κάποιου πολύτιμου αντικειμένου, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε χαρά γιατί θα αγαπήσετε με πρόσωπο που είχατε μαλώσει παλιά από την άσχημη συμπεριφορά τον.

Αν όμως δείτε πως αόριστα νιώσατε λύπη και δεν μπορείτε να προσδιορίσετε το λόγο, αυτό σημαίνει πως στην πραγματικότητα ίσως νιώσετε μια ανασφάλεια και αυτό είναι συσχετισμένο με το όνειρό σας.

Αν όμως δεν νιώθετε ανασφάλεια στην πραγματικότητα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σας βρει και αιτία θα είστε εσείς οι ίδιοι.

Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα νιώσετε χαρά γιατί θα αισθανθείτε έμπρακτα την εκτίμηση του κόσμου.

Αν είναι νέα κοπέλα και δει πως είναι λυπημένη από την άσχημη συμπεριφορά του αγαπημένου της προσώπου, αυτό σημαίνει πως το αγαπημένο της πρόσωπο θα της δείξει έμπρακτα την αγάπη του.Προσθήκη νέας απάντησης