Είδα στον ύπνο μου περιδέραιο. Τι είναι;


Είδα όνειρο πως φορούσα ένα διαμαντένιο περιδέραιο. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν μία γυναίκα ονειρευτεί πως παίρνει ως δώρο ένα περιδέραιο, είναι προμήνυμα γάμου και ευτυχισμένης οικογένειας. Αν μία γυναίκα δει ότι έχασε το περιδέραιο, είναι προειδοποίηση απογοήτευσης.

Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως δέχεται ένα περιδέραιο, προβλέπεται ένας ερωτευμένος σύζυγος κι ένα όμορφο σπίτι.

Αν δει πως έχασε ένα περιδέραιο, σημαίνει πως σύντομα θα γευτεί την απογοήτευση

Αν δείτε στον ύπνο σας πως θαυμάζετε σε μια βιτρίνα ένα ωραίο διαμαντένιο περιδέραιο, αυτό σημαίνει ότι αν είστε άνδρας, αποκτάτε την μεγάλη ζωή χωρίς όμως να επιδιώκετε ή να προσπαθείτε να κάνετε κάτι για να ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά.

Αν δείτε σαν άνδρας πως αγοράζετε ένα ακριβό περιδέραιο και το κρατάτε στα χέρια, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για κάτι που περιμένατε με αγωνία. Όλα θα σας πάνε καλά, τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα.

Αν δείτε αυτό το όνειρο και είστε γυναίκα, αυτό σημαίνει ότι 8α έχετε οικογενειακή ευτυχία αν είστε παντρεμένη, αν είστε ανύπαντρη, σημαίνει ότι θα κτίσετε την ευτυχία με τα ίδια σας τα χέρια.

Αν μια γυναίκα δει πως φοράει ακριβό περιδέραιο στο λαιμό της, σημαίνει πως θα στενοχωρηθεί πολύ από την συμπεριφορά φίλων και γνωστών της.

Αν μια κοπέλα δει αυτό πως φοράει περιδέραιο με λευκά κοράλλια, σημαίνει ότι αγνή και άδολη αγάπη θα συναντήσει αυτές τις μέρες.

Αν τα κοράλλια είναι κόκκινα σημαίνει πως θα συνδεθεί ερωτικά με νέο.

Αν μια παντρεμένη γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι η ευτυχία στην οικογένειά της είναι απέραντη και ακλόνητη.

Αν μια γυναίκα δει περιδέραιο με ωραία μαργαριτάρια, σημαίνει πως θα έχει μεγάλες επιτυχίες στο κοινωνικό της περιβάλλον και θα νιώσει την αγνή και γνήσια φιλία και υποστήριξη από πρόσωπα που δεν τα είχε φανταστεί.

Αν το περιδέραιο είναι χρυσό, σημαίνει ότι θα συνδεθεί ερωτικά με νέο πλούσιο και ο δεσμός τους θα καταλήξει σε γάμο γρήγορο και ευτυχισμένο.

Αν είστε παντρεμένη και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα συνδεθείτε περισσότερο με τον άνδρα σας.

Αν δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας ένα μαργαριταρένιο περιδέραιο και αυτό σπάει, αυτό σημαίνει ότι θα συμβεί δυσάρεστο γεγονός και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

Για τους ερωτευμένους που θα δουν αυτό το όνειρο σημαίνει διακοπή του δεσμού τους και τους αρραβωνιασμένους χωρισμό.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε περιδέραια στον ύπνο σας χωρίς να είναι το επάγγελμά σας αυτό, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και όσο πιο ακριβά υλικά χρησιμοποιείτε τόσο μεγάλη θα είναι η επιτυχία σας.

Αν όμως δείτε πως κατασκευάζετε περιδέραια με ψεύτικα υλικά, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε να επιβληθείτε με αθέμιτα μέσα.

Προσθήκη νέας απάντησης