Είδα στον ύπνο μου πέρδικα. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι κυνηγούσα πέρδικες. Τι σημαίνει αυτό;

Απαντήσεις

Αν δεις στο όνειρό σου πως κυνηγάς πέρδικες αυτό που προσμένεις αυτό τον καιρό να εξελιχθεί, θα μπλοκαριστεί. Αν απλά δεις πέρδικες θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου, αν όμως κρατάς πέρδικα στα χέρια σου και τη χαϊδεύεις έχεις καλούς φίλους που θα είναι πάντα δίπλα σου να σου σταθούν.

Αν δείτε στον ύπνο σας μια πέρδικα και είστε άνδρας, είτε παντρεμένος είτε ανύπαντρος, σημαίνει ότι θα γνωρίσετε γυναίκα που θα την αγαπήσετε πολύ.

Αν δείτε πως ακούσατε κελάηδισμα πέρδικας, σημαίνει ότι θα ακούσετε ερωτικά λόγια.

Αν είστε άνδρας και δείτε ότι τρώτε πέρδικα ή πέρδικες, αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε πολλά χρήματα από τη δουλειά σας ή από κάποιο λαχείο.

Αν μια γυναίκα δει πέρδικα, σημαίνει ότι θα αρχίσει μια άστατη και ανήθικη ζωή που θα πικράνει πολλούς με την συμπεριφορά της και ειδικά τους δικούς της.

Αν δείτε πως αιχμαλωτίσατε μια πέρδικα, σημαίνει πως θα νιώσετε ευτυχισμένος στη ζωή σας γιατί θα δείτε την αγάπη και την υποστήριξη των γύρω σας.

Αν δείτε πως κρατάτε μια πέρδικα στα χέρια σας και παίζετε μαζί της, αυτό σημαίνει ότι θα περάσετε μια ευχάριστη περίοδο γαλήνης και ευτυχίας.

Αν δείτε πως κυνηγάτε και σκοτώνετε πέρδικες, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και αποτυχίες στη δουλειά σας που δύσκολα θα ξεπεράσετε.

Κακό επίσης είναι αν δείτε ότι σφάζετε πέρδικα.

Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε μια βρώμικη πράξη που θα σας εκθέσει ανεπανόρθωτα στο περιβάλλον σας. Πολύ καλό είναι το όνειρο αν δείτε ότι διατηρείτε εκτροφείο με πέρδικες, σημαίνει άνοδο κοινωνική και οικονομική.

Αν δείτε πέρδικες στ' όνειρο σας, σημαίνει πως οι συνθήκες για την οικονομική σας επιχείρηση θα είναι ευνοϊκές.

Αν δείτε πως τις παγιδεύατε, είναι σημάδι πραγματοποίησης των επιθυμιών σας.

Αν δείτε πως τις σκοτώνατε, σημαίνει ότι θ' αποκτήσετε περιουσία, μέρος της οποίας θα μοιραστεί σε άλλους.

Αν δείτε πως τις τρώγατε, θα σας αποδοθούν τιμές που σας ανήκουν.

Αν δείτε πέρδικες να πετούν, σημαίνει πως το μέλλον κρύβει πολλές υποσχέσεις για σας.

Προσθήκη νέας απάντησης