Είδα στον ύπνο μου πένθος. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι κρατούσα πένθος. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Aν είδες στον ύπνο σου ότι βρισκόσουν σε πένθος θα σου συμβεί κάτι απροσδόκητο αλλά ευχάριστο.

Αν δεις πως έχεις πένθος και φοράς μαύρα, θα μάθεις κάποια άσχημα σχόλια που έχουν ειπωθεί για σένα και την οικογένειά σου και θα πικραθείς.Αν δείτε ότι πενθείτε για παιδί, είναι προειδοποίηση αποτυχίας και απογοήτευσης. Αν ονειρευτείτε ότι συγγενικά ή φιλικά σας πρόσωπα πενθούν, είναι σημάδι αποτυχίας σχεδίων.Αν δείτε στον ύπνο πως φοράτε πένθος, αυτό σημαίνει ότι θα σας βρει μια μεγάλη και ανέλπιστη χαρά. Ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το όνειρο αν δείτε πως φοράτε και πένθος εξ αιτίας κάποιου θανάτου.

Για τους επαγγελματίες σημαίνει άνοδο μεγάλη στη δουλειά τους και ευχάριστα γεγονότα από παντού.

Για τους παντρεμένους χαρές, γάμους και ευτυχισμένα γεγονότα.

Αν μια ανύπαντρη κοπέλα δει να φοράει μαύρα αυτό σημαίνει ότι γρήγορα θα παντρευτεί.

Ο νέος που θα δει αυτό το όνειρο σημαίνει επαγγελματική αποκατάσταση και μεγάλη ευτυχία από πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα τον συμβούν.

Κακό είναι αν δείτε άλλους να έχουν πένθος, ή να πενθούν, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ με την άσχημη συμπεριφορά των γύρω σας.

Αν δείτε πως φοράτε κάποιο πένθος χωρίς όμως να δείτε ότι κάποιος δικός σας ήταν πεθαμένος, σημαίνει πως κάποια γεγονότα θα σας συμβούν που θα σας στενοχωρήσουν φαινομενικά αλλά θα σας βγουν σε καλό.

Αν ονειρευτείτε πένθος για παιδί, είναι προειδοποίηση ότι τα σχέδια σας σύντομα θα αποτύχουν, και εκεί που περιμένετε επιτυχία θα απογοητευθείτε.
Πένθος συγγενών ή φίλων, σημαίνει επίσης αποτυχία σχεδίων και φτωχή προοπτική για το μέλλον.

Προσθήκη νέας απάντησης