Είδα στον ύπνο μου παππού. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι ο παππού μου ζούσε. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν ονειρεύτηκες ότι εσύ είσουν παππούς,θα γεράσεις σύντομα.

Αν όμως είδες τον παππού σου στεναχωρημένο,το όνειρό σου υποδηλώνει ότι δε φέρεσαι καλά στην οικογένειά σου και θα πρέπει να αλλάξεις συμπεριφορά.

Αν ο παππούς σου έχει πεθάνει και τον είδες ζωντανό στον ύπνο σου,προσπάθησε να να μη χάσεις την αξιοπρέπειά σου και το σεβασμό που έχουν περιβάλλει το πρόσωπό σου οι γύρω σου.

Αν δείτε στον ύπνο σας τον παππού σας που ακόμη βρίσκεται στη ζωή, να σας συζητεί, να σας χαμογελά, ή να σας χαιρετά, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μια απέραντη γαλήνη κι ευτυχία αυτές τις μέρες στη ζωή σας. Αν δείτε τον παππού σας να είναι στενοχωρημένος και βρίσκεται μακριά σας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έλθετε σε μια επικοινωνία μαζί τον, αλλά μπορεί και να περάσετε και πολλές στενοχώριες. Αν ο παππούς σας δεν είναι στη ζωή και τον δείτε να παρουσιάζεται στον ύπνο σας και να σας ζητάει κάτι, σημαίνει πως θα πρέπει να του ανάψετε κανένα κερί. Αν δεν ζητάει τίποτα αλλά τον δείτε να σας μιλάει, αυτό σημαίνει πως όσες στενοχώριες έχετε θα σας φύγουν και όποια εμπόδια είχατε θα τα παραμερίσετε. Αν όμως δείτε κάποιον παππού μαζί με τα εγγονάκια του, αυτό σημαίνει για σας ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα από γεγονότα που θα σας χαροποιήσουν. Τέλος αν δείτε πως εσείς γίνατε παππούς, αυτό σημαίνει καθιέρωση και στην δουλειά σας και στην κοινωνία.

Προσθήκη νέας απάντησης