Είδα στον ύπνο μου παλάτι. Τι είναι;


Είδα όνειρο ότι ζούσα σε παλάτι. Τι σημαίνει αυτό;

Κατηγορίες: 

Απαντήσεις

Αν στον ύπνο σου δεις πως μπαίνεις σε παλάτι θα έχεις πολλά κέρδη αλλά ταυτόχρονα και αρκετούς εχθρούς. Αν απλά βλέπεις παλάτι από μακριά, δώσε προσοχή στη δουλειά σου γιατί θα υπάρξουν προβλήματα.

Αν βλέπεις ότι μπαίνεις σε παλάτι ίσως να αποκτήσεις χρήματα αλλά ίσως να κάνεις και εχθρούς και μπορεί να κάνεις σχέση με γυναίκα η οποία να σε βλάψει ηθικά και υλικά. Αν μπαίνεις στο παλάτι με όργανα και μουσικές κάποιος στενός σου συγγενής θα πεθάνει. Αν δεις ότι καίγετε το παλάτι μεγάλη συμφορά για τον τόπο σου. Αν κτίζεις παλάτι, θα πάρεις μεγάλη βοήθεια για κάτι που ετοιμάζεις. Αν σε διώχνουν από παλάτι, ή θα εξευτελιστείς ή θα χωρίσεις και θα φταίει η συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η και δεις ότι καταστρέφεις ένα παλάτι αποτυχίες φοβερές στα ερωτικά σου.Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ένα παλάτι συμβολίζει τον πλούτο και την ευμάρεια. Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε όλες μας τις δυνατότητες.

Αν βλέπουμε ότι ζούμε σε ένα παλάτι τότε σημαίνει ότι η επιτυχία βρίσκεται δίπλα μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ή ότι βρισκόμαστε στο Ταζ Μαχάλ αντιπροσωπεύει ηρεμία. Αφήνουμε ένα ζήτημα ή μια κατάσταση να ηρεμήσει.

Προσθήκη νέας απάντησης